+1 oy
115 göst.
Aile kategorisinde (1,079 puan) tarafından

Kizlar kizim babasi gelince melek kesiliyo o yokken bana kök söktürüyo benle olunca full pacamda yanina iki saniye oturuyim oyunu birakip hemen dizime tutunup kalkiyo beni de pesinde surukluyo ama babasi yaninda oturur hatta yatar o oyun oynarken.  cocuk resmen saatlerce oturup oyun oynuyo babasi varken saka gibi :D sizde de durum boyle mi 

3 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Hayır tam tersi bana zoru yok babasına var banada simariyo ama babasına daha çok inatlasiyo
(1,079 puan) tarafından
Allah allah neden benimki boyle cok gormediginden mi acaba :) isten gec geliyo cogunluk
(2,367 puan) tarafından
Kesin ki
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından

Bizim uyku zamanı öyle sabah 8 de kalkıyor en geç eşim de o saatte kalkar pazar günü eşim kalkana kadar yatıyor  :D

Veya eşim çok yorgun olur hasta olur eşim uyuyup kalınca kızım da uyur yoksa o saatte uyumaz normalde  :)

(1,079 puan) tarafından
Bir yas sendromu uyku gerilemesi hersey var oturup ayaga kalkmayi ogrenmr :)
(13,119 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bi kac ay sonra bizde de olur o evre  :)
(1,079 puan) tarafından
Sagol canim hepimize kolaylik versin allah cok zor cocuk buyutmek gozunun onundeyken bile dusuyo bu donemde
(13,119 puan) tarafından
Oyle canım yani düşe kalka öğrenecekler canlarına bisi olmasın o da gelişimin bi evresi
(1,079 puan) tarafından
Aynen oyle kolayliklar diliyorum :)
0 oy
(982 puan) tarafından
Yok kız babası evdeyken uyanır ❤️❤️  babası yokken de varkende melek gibi uslu 
(1,079 puan) tarafından
Bizimkinin zoru benle :)
(982 puan) tarafından
Kız valla bugün hasta dün asi attırdım ve hastalandı gidip gelirken ateş yok burnu akıyor birde huysuz bugünde eşim göreve erken gidicek ben ne yapicagim diye düşünüp duruyom ❤️
(1,079 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim benimki gec geliyo gozum yollarda kaliyo uzun sure gidicekse rabbim yardimci olsun
(982 puan) tarafından
Yok cnm 5de gidip 2de gelicek ama çok huysuz görümcem vardı oda gitti az önce zaten yardımcı planım yok iş yardimiba geldi ama bendede sorun var kıyıp yaptiramiyorum iş oda iş yapım demedi sözde ise yardıma geldi çamaşır katliyalim gel dedim odada 3makina yıkadım kurudu katlamadiydim baktım ben 8 iç çamaşırı katladim o birtane bile deyil en son 6 7dkk kendim hallettim birde dediki ben 2 katlayan kadar sen bitirdin bile hepsini dedi ben kafam rahat yavaş yapmayı severim dedi bende hızlı ve pratik yaparım yavaş yapanida sevmem dedim 2 gün kaldı  tek faydası hastanede yardımcı oldu bebek arabasını sürdü evdede abisi varken bakıyor oğluma yokken bakmıyor telefona gömüyor pisikolejimi bozdu gitti
(1,079 puan) tarafından
Aay yavas is yapana benimde tahammulum yoktur bende kizimla tum isimi yalniz hallederim kimsem yok uzaktayiz her gun o camasir makinasi bir bilemedin iki kere calisir bulasik desen her allahin gunu supurge iki gune bir kizimla otururuz basina katlariz camasirlari ben katlarim o bozar ona ragmen carcabuk bitiririz

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 257 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylin1334 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 56 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylin1334 (9 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,344 cevap

36,420 kullanıcı

...