0 oy
589 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (267 puan) tarafından
Koltuk alti ve bikini bölgesini temizligini nasil yapiyosunuz ben cam sakizi agdayla yapiyorum ama cok cabuk soğuyor almiyor siz nasil yapiyosunuz??

21 Cevaplar

+1 oy
(670 puan) tarafından
Jilet ile alıyorum ağda çok acıtıyor
-Reklam-
0 oy
(3,538 puan) tarafından
Eldivenle... 
(6,437 puan) tarafından
Çok acır o ya bide bitmez ki cımbızla çeker gibi şimdiden acıdı canım :)
tarafından
Canım genital bölgeye de mi eldivenle yapıyorsun ve onda da azalma var mı eldivenle yapıyorsan
(3,538 puan) tarafından
Evet canım genital bölge koltuk altı dediğim gibi yok denecek kdar azaldı koltk altm genital bölgede hem seyrelio hemde çabuk alıo sun tek tek degl 2 ayda çıkıo bnce deneyin pişman olmzsınız
tarafından
Ben cımbızla alıyodum çocuk yokken eldiven hiç aklıma gelmedi valla azaldı benim ki de ama şimdi hazır ağda yapıyorum ama koltuk altı karardı biraz hiç hoşlanmıyorum bu durumdan eldiveni kesin deneyeceğim
(3,538 puan) tarafından
Eldivenle kar gibi oluo evleneceğim zaman arkadaşım dedi koltk altnı Bn alcm ağdayla hiçte yoktu koltk altım o akılla nasıl izin verdiysem iki defa ağdayı vurdu  kıpkırmızı oldu evlendikten snra baktım kararmış çok sinir olmuştum şükür geçti ağ dayla hiç ugrasılmz
0 oy
tarafından
Lazer yaptırdım zamanjnda onyuzden rahatım şuan hamile olduğum için sadece 2 3 ayda bi general ve koltukaltimda çıkıyor koltuk altını makineyle alıyorum general için şimdilik jiletle alabiliyorum son aylara doğru kuaforde agdayla halletcem 
tarafından
Ilk önce insan çekiniyor ama 2 seans sonra alisiyor tabi tercih meselesi sonundaki rahatlığı düşününce o yüzden çekincesi kalmıyor bi süre sonra insanın
(267 puan) tarafından
Öyle valla
(267 puan) tarafından
Peki evdekiyle yapsm ne kadar surede biter tahmini olarak biraz tuyluyum bi doğulu olarak:))
tarafından
Cihaza vereceğin parayı lazere versen daha rahat edersin. Ben alexsandrite girdik koltuk altı bikini 2 ayda bir gittim eşim bebeğime baktı. 4 seans girdim şu an çok çok azaldı . Alexsandra pahalı geoiyirsa sana diode de gidebilirsin
tarafından
Maria doğru söylüyor zaten aynı para sayikir kendin uğraşacağına rahat rahat yatarsın onlar hizmet eder sana eğer tüy yapın çok fazlaysa alet Bi ise yaramaz 20 sefer sonrası cegregi gider sadece
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ilık ağdayla
(267 puan) tarafından
Hangisi tam olarak
(2,589 puan) tarafından
Turuncu kutu
0 oy
tarafından
Hiç bişeyle :D arada bir jilet.

Lazer mutluluktur canım :))
(267 puan) tarafından
Yokya kapaliyim zaten baskasi nasil vucudunu gorcek diyo bende cok cekiniyorum maddi acidan olsa seansliya gitsem 3 4 bin evdekini alcagim  6bin fln o konuda beni sikmaz sagolssun
tarafından
Benim eşimde kızıyordu ama yalan soylemek zrounda kaldım. Bikini bölgesini onkar yaomiyor ben yaoiyorum dedim oraya kızıyordu çünkü ajdjdj. Şu an anlıyor onların yaptığını bence de ankamamazliktan geliyor
tarafından
Esiniz neden karışıyor ki bence çok yanlış sonuçta lazeri yapan Bi kadın erkek degilki yani o kadın gunde kac kadina aynj işlemi uyguluyor vücudunu görse ne görmese ne
tarafından
Eşim genel olarak sıkıntılı zatn canm
(267 puan) tarafından
Sıkıntılı degil canim zaten dinen uygun degil ozelimiz mahrem yani yapan kadin olsada bikini bolgesini esim istese ben yaptirmam
0 oy
(13,451 puan) tarafından
Lazer epilasyon yaptırdım 6 yıl oldu. Çok da iyi oldu
tarafından
Ev tipi lazer cihazlar hakkında bilgim yok canm, ama biraz sıkıntılı olduğunu biliyorum sadece
(848 puan) tarafından
Lazere gidersem de diode cihazı mi öneriyorsunuz yani bilgim olmadığı için tam anlayamadım cihaz konusunu
tarafından
Evet siyah dışında tuyleri zaten hiçbir lazer görmez,(iğneli epilasyon dışında ) görür diyenler kandırıyor. Tüylerin siyah ise ya alexsandrite ya da diode öneririm. Diode min 8 seansta vereceği sonucu Alexsandrite 4 seansta verir fark bu. Birde diode ince siyaha tuyleri de görür, alexsandrite daha çok erkek tipi yani siyah ve kalın tuylerde başarılı. Eğer gitmeyi düşünürsen sana resim atarım tam olarak farkı anlaman için , çünkü IPL yi diode diye tanıtan çok güzellik merkezi var
(848 puan) tarafından
At canım eşimi ikna edip bide kandırılmayim
(13,451 puan) tarafından
Benim tüyler inceydi canım ve kumral dıode ile net sonuç aldım 5.seansta çoooook azaldı 11 seans aldım hatta son 2 ay hamileyim diye bıraktım
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Kuaförde ağdayla hamileyim diye normalde lazer
(267 puan) tarafından
Lazere gidiyomusin yoksa evde mi yapiyosun
(6,437 puan) tarafından
Gidiyorum evde makinem de var onunla yüzüme koluma atıyorum eşim çoğunlukla kullanıyor
(267 puan) tarafından
Hangisi peki marka fln etkisi nasil
(6,437 puan) tarafından
Philips lumea güzel ama devamlılık istiyor düzenli yapacaksın diğer yaptırdığımız lazere oranla etkisi yarı yarıya farkediyor
0 oy
tarafından
Koltuk altı bacaklar hazır ağda ile canım bikini bölgesi jiletle alıyorum doğumdan önce hep ağda yapardım oraya da doğumdan sonra çok acı veriyor o yüzden jiletle almak zorunda kaldım
0 oy
(14,922 puan) tarafından
Evde yaptığımda ağda makinem vardı onunla şuan lazere gidiyorum 
(267 puan) tarafından
Hmm anladım
0 oy
(52,102 puan) tarafından
lazer yaptırdım ben koltuk alti bir iki tane çıkıyor makine lyle alıyorum 
0 oy
(775 puan) tarafından
Kuaför de ağda lazer Makinam var 3.5 yıl önce aldım kutusu ile evde kullanmadım sadece deneme amaçlı 1 2 kez koluma denedim
0 oy
(141 puan) tarafından
Jiletle, pürüzsüz oluyor 
0 oy
tarafından
Gillette Venüs ile alıyorum önceden kuaföre gidiyordum taşındığım için evime uzak baya uzak kuaförler 
0 oy
(135,940 puan) tarafından
epilatorle ama lazer cihazi lazim bi arastirmam bitmedi 
(267 puan) tarafından
Arastr bana da soyle kizz
(267 puan) tarafından
Bazilari öneriyor bazilari onermiyor anlamadim gitti
(267 puan) tarafından
Esim izin vermez baskasinin yapmasina seansa gidememya
(135,940 puan) tarafından
valla bende anlamadim tam bukdum diyom bi bakiyom 100 kisi almis 20 si memnun degil acaba almasammi diyom ☹️
0 oy
(440 puan) tarafından
Lazere gidiyordum çok az kalmış onlari da evde philips lumea aldım onunla hall ediyorum.
0 oy
tarafından
Lazere gidiyorum  jiletle aliyorum
0 oy
(673 puan) tarafından
Jilet ile alıyorum 
0 oy
tarafından

image

image

image

image

bak canım bunlar IPL, başlığı kare şeklinde değil, böyle uzunlama en ucuna bak  şu ışık yanan yer iste uzun. Bundan uzak dur , şimdi diode atacağım 
0 oy
tarafından

image

image

image

image

image

bunlar da diode, yani kare şeklinde başı dikkat edersen. Bu hem siyah kalın hemde de ince siyah tuylerde etkili. Bu marka olarak en iyisi soprano ama çok pahalı, eğer soprano istersen buzzlarzer. Com da şehrinde nerde orijinal soprano cihaz olduğuna bakabilirsin. Ama soprano olmasa da sonuç alırsın yani soprano çok pahalı 
0 oy
tarafından

image

image

bu da alexsandrite başlık, bu siyah ve kalın tuylerde etkili. Ama diode yi tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
3 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bebisimsin (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 335 göst.
28 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 366 göst.
14 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 289 göst.
30 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde 2bebisinannesi (82 puan) tarafından soruldu

412,652 soru

12,423,845 cevap

45,363 kullanıcı

Kategoriler

...