0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

Arkadaşlar 3 aylıkken sıfıra vurdurdum saçlarını kızımın hem geç çıkıyor hemde aşırı seyrek ve dökülüyor saçları bildiğim kadarıyla ana saçı dökülür yenidoğanda ama kızımın nedense tek tük dökülüyor traş etmeme rağmen ara sıra zeytinyağ sürüyorum banyo yaptırmadan 1 saat önce gibi bn kimi kız çoçuk saçları görünce hayret ediyorum ne yapmam gerekiyor sizce

9 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Yapısal bisey sıfıra vurmak saçı da gürlestirmez canim şu aylar tam dokulme ayı zaten
tarafından
10 aylk ama
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Badem yağı sürebilirsin 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Traş et her banyodan 15dk öncesi zeytinyağı sür canım zamanla uzar ve gürleşir hemen olmaz
0 oy
(5,979 puan) tarafından
Bnm annemde  bnm saçı hep usturaya vyrurmus sonuç fare kuyruğu gibi saçım var şuan doğumdan dolayı gurlesti yoksa bı kirtik saçım vardı kesme falan yalan cnm genetik bunlar 
(673 puan) tarafından
Ben Vanliyim Van Edremit'te yaşıyorum
(5,979 puan) tarafından
Yaaaa anladım cnm olurda düşerse yolun Diyarbakır'a büyür gel bı kahvemi içmeye ;)
(673 puan) tarafından
Yaa ALLAH razı olsun yaza eşimin sözü var getirecek de bakayım bulacak mıyım seni :)(
(5,979 puan) tarafından
Çocuklarımda büyür o zmn neden olmasın ;)))
(673 puan) tarafından
Ahaha inşaALLAH görüşmek nasip olur Hediye :))
0 oy
(2,532 puan) tarafından

Ben hiç kestirmedim babaannem kestir diye baskı yapsa da. Biraz da genetik her sıfıra vurulan çocuğun saçı gür çıksaydı bu kadar saçsız insan olmazdı herhalde :D

0 oy
(673 puan) tarafından
Zeytinyağı sürdüğün için gurlesmiyor canım :))
tarafından
Ne alaka
(673 puan) tarafından
Cok alaka zeytinyağı sürekli kafa derisini yumuşatıyor saç çıkmaz ki bırak kendi halinde kalsın vücuduna sür yalnız.. gün içinde bir kere azıcık elini ıslatıp saçını okşa saç hafif ıslansin
0 oy
(682 puan) tarafından
Hiç kesme kızımın saçlarını asla kesmedim ilk doğduğu andan itibaren şuan saçları belime geliyor 4 yaşında ve çok da gur masallh
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Bir dönem benim kızımın da saçları çok dökülüyordu ama sonradan dökülme sorunu geçti gür olması yapısal bence belki de seyrek saçlı olacaktır
0 oy
tarafından
Benimde doğduğunda saçı hiç yoktu ilk başlarda eşim izin vermedi 1 yaşında falan kesmek istedim yok dedi en son 20 aylikti olanı da yolup duruyordu en son eşim keselim gitsin dedi sıfıra vurduk 2 aydır hem gür çıktı hem de uzadı maşallah her gün yıkıyorum bende arada zeytinyağı badem yağı falan sürüyorum banyodan önce masaj yaparım yarım saat kalıyor öyle banyo yaptıriyorum baya da uzadı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
15 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde hilal61 (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,655 soru

12,423,859 cevap

45,366 kullanıcı