0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Normalde neden olur bilmem ilk defa bugün başıma böyle bir şey geldi bildiğiniz koyu siyah. Birde bugün büyük tuvalete çıktığımda buz gibi terledim karın ağrısından böyle su içinde kaldım ağrıdan hemen kazağımi çıkarıp kendimi buz gibi mermerin üstüne attım o ara bayıldım gibi bir şey oldu böyle her yer sarı renk oldu bir mide bulantısı geldi anlatamam ben hiç böyle bir şey yaşamadım bu nedir Googledan baktığımda buz gibi ter dökmek vücudun kendini korumasıymış ama ne hayatımda öyle bir ağrı yaşadım nede öyle bir terleme gördüm atletim üstüme yapıştı o derece sadece 1 dakika içinde ben adet kanamasından dolayı olduğunu düşünüyorum sizce neden siyah renkte adet olunuyor 

6 Cevaplar

0 oy
(9,625 puan) tarafından
Pıhtı şeklindeyse icerde biriktigi için öyle gelmiştir bazen bende de öyle geliyo ama simsiyah değil 
(689 puan) tarafından
Benimki simsiyah ve kan gibi değil et parçası şeklinde sanki kan koyulasmis gibi
(9,625 puan) tarafından
Benzetmek gibi olmasın ama genelde öyle bi benzetme yaparlar ciğer gibi mi
(689 puan) tarafından
Evet parça değil ama katılmamış siyah bir kan
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçerde birikince öyle oluyor benim de başıma geldi kaç kez
(689 puan) tarafından
Benim ilk defa geldi ya korktum açıkçası
0 oy
(11,278 puan) tarafından
Az önce gebelik bölümünde biri yazmış adetim et suyu gibi geliyo diye kusacaktım inanki. Şöyle düzgün anlatsalar ne güzel. Siyah renk bildiğim kadarıyla eski kan demek ilk başlarda benim de öyle gelirdi sonra rengi açılırdı
(689 puan) tarafından
Yaa benimde şuan midem alt üst oldu sanırım tavuk suyu almam bir daha ogk
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Birikmiş adet kanaması oluyor siyah canim benim öyle oluyordu ama benim hastalık cikti hata iyileştim kırmızı gelince çok korkmuştum ölüyorum diye ben meğerse hiç tam kırmızı adet kanaması görmemişim bi kadın doğuma danış yaşadığın şey normal olmaya bilir 
(689 puan) tarafından
Canım ilk defa oldu soğuk terlemeyle birlikte
(4,060 puan) tarafından
Kansızlık varsa soğuk terleme olur bayılma hissi olur canim sonuçta kan kaybı da var o yapabiliyor bilgine
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm o birikmiş landan dolayı oluyo 
(689 puan) tarafından
Neden soğuk ter döktüm ki onu anlamadım
0 oy
tarafından
Yani bende bekarken sürekli senin dediğin gibi adet oluyordum doktora gittim Yeni mi doğum yaptın dedi dedim yok ben bekarım sonra adet düzenleyici verdi kansızlık sebebi de fazla adet olman demişti diğer adetin de böyle olursa doktora görün Bir 
(689 puan) tarafından
Yok canım ilk defa oldu böyle

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 269 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ulkerr (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
13 Eylül 2021 Aile kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu