0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Dogru mu acaba deneyimleri olan varmi yootubede gordumde 1 hafta deneyip 1 bucuk 2 kilo veren varmis ama burdadada deyenler varmi bnde denedim buvun 3.gunum ayrica kaysili form cayida aksamlaro iciyorum 1 fincan

3 Cevaplar

0 oy
(133,147 puan) tarafından
bacim oyle olsa insanlar yillarca diyetisyenlik okurmu ☺️ bak bizimkiler kahveyle zagifladi ama diyetisyen destegi arti spor yuruyusle
(16 puan) tarafından
Nebilm youtubede karsima cikinca bi sorayim dedim kiloya cok taktim kafayi yaa aklimdan atamiyorum
(133,147 puan) tarafından
deneme bozarsin vicud dengeni tansiyon falan duser yukselir bisi olur allah korusun
-Reklam-
0 oy
(10,363 puan) tarafından
Hiçbirsey tek başına zayiflatmaz canım yediklerine dikkat edip Spor egzersiz yapman lazım. Bunlar diyeti destekler yağ yakimina ödem atmaya yardımcı olur
(16 puan) tarafından
Ewt biliyorum spor yapiyorum yeni basladm yediklerime zaten hep dikkat ederim sadece kilo vermeyi hizlandirmal icn bu kür ile desteklesem verirmiyim diye sormak istedim
(10,363 puan) tarafından
Evet bir çok diyetisyen öneriyo. Ben yoğurt kürü yapıyorum 2 gündür sabahları aç karnına 3 yemek kaşığı yoğurtun içine yarım limon sıkıyorum bir kaşık toz zencefil ve şişe sade soda karıştırıp içiyorum 10 gün dene istersen
0 oy
(671 puan) tarafından
Sirkeli su duydum ama içemem ben ya limonlu su ödem attırıyor bunu denedim 
(16 puan) tarafından
Bn de limon sıkarsam icebiliyorm sade sirkeli su icemiyorum ama limonla biraz rahat iciliyo
(671 puan) tarafından
İkisini de içemiyorum reflüm var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 206 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu