0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (1,417 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/Cnhg872IMTg/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Bu adamı çok sık takip ediyorum dinliyorum tavsiyelerini gercekten kulağima küpe yapiyorum. Bu video beni çok etkiledi icimde garip bi iz birakti harfi harfine o kadar doğru ki herşey... 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ne tek kadindir ne de erkek. Ikisininde ustune dusen gorevler sorunluluklar ve fedakarliklar var sadece biri ustlenmemeli evliligin ayakta tutmaya. Cunku evlilik ortak bir hayat:) bu arada link acilmio bnde

-Reklam-
0 oy
(13,938 puan) tarafından

Bu adam çok güzel ve çok mantıklı konuşuyor bende takip ediyorum hatta eşim de duysun diye son ses dinliyorum yanında ahaha  :D

(1,417 puan) tarafından
Kesinllikle çok mantikli konusan bilgili bir adam bende severek takip ediyorum :) ben yuksek sesle acmam da ama mesela bu videoyu esime yolladim motive olsun diye cunkü gercekten beni inciltmemek icin elinden geleni yapiyor disariya aslan bana kedi saolsun :)
(13,938 puan) tarafından
Maşallah size eşim hiç dinlemez böyle şeyleri dışarıda zaten vakti olmuyor telefonu kurcalamaya   :)
0 oy
(18,166 puan) tarafından
O kadar doğru ki. Mutlu anne mutlu çocuklar demek  
(1,417 puan) tarafından
Kesinllikle. Rabbim herkese iyi bir eş nasip etsin
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Kadının zarafeti erkeğin sorumlu olması evliliği ayakta tutar gerisi boş kadında tatlı dil erkekte sahiplenme olursa o evliliğe dünyada bişey olmaz kimsedende etkilenmez 
0 oy
(673 puan) tarafından
Başlığa cevap veriyorum.. evlilik büyük sorumluluklar getiren bir şey ne sadece kadınla ne de sadece erkekler ayakta durabilecek bir şey değil iki tarafın da elini taşın altına koyması lazım.
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bence  bi ailede  aklı  başında  2 birey  olacak  diyelimki yok  hangisi  daha  aklı  başında  ise  çocukları  o koruyup  kolluyor  bu genelde  çoğunlukla  anne  oluyor 
0 oy
(859 puan) tarafından
Bir evliliği ayakta tutan kesinlikle karşılıklı saygı ve hoşgörü 
0 oy
(7,023 puan) tarafından
Daha linke tiklamadim ama bence ne tek başına erkek ne de kadın eğer iyi bir evlilik istiyorsak ikimizin de üstüne düşeni yapmak zorundayız yoksa sallantıda gider olmaz 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 728 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

412,653 soru

12,423,852 cevap

45,365 kullanıcı

Kategoriler

...