0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Deminki postun üstüne. Olayı eşime anlattım. Olay dediğime bakmayın boş gereksiz ufak bir şeydi. Eşime sinir olduğumu söyledim. Neymiş annesi haklıymış. Her konuda o haklı zaten. Diyorum ki iyi niyetli söyledim, söylemeseydin diyor gıcıklığına. Kızım da uyumadı ağlıyor. Bıraktım geldim. Çocuğa bak ağlıyor falan dedi arkamdan. Sen ve çok haklı annen bakın siz her şeyi iyi biliyorsunuz dedim çıktım. Saçma bir şekilde büyüttü de büyüttü. Çocuk gibi ya 

8 Cevaplar

0 oy
(14,441 puan) tarafından

Bazı erkekler  annelerine laf söyletmez :)

tarafından
Ay iyice öyle birine döndü. İlk öyle değildi
-Reklam-
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Canim anne ne kadar kötü olsada erkekler asla laf soyletmez  ondan dolayı annesi için asla kavga etmeyin cunki haklı olsanda haksiZ  olan sensin
tarafından
Ben kavga etmem zaten dışardan birisi için ama o büyüttü bayağı.. Çok değişti ya
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bugün bende eşimle konu konuyu açtı ailesiyle yaşadıklarımı konustum en son sen el kizisin dedi bende birdaha duymayim el kızıyım die bunları hak etmedim seni bosarim gidersin ailenle yaşarsın dedim sende erkeksin kocamsin ya laf ettirmiycen dedim sustu kaldı :))))) 
tarafından
Ay yok bacım bana böyle haksızlık yapılınca o ortamda duramıyorum kendimi bir yerlere atasın geliyor djssj
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Bu erkekler ailesine laf söyleyemez canım benimki annesi yok ama abisinin karısına laf soyletmez
tarafından
Ay ne alaka be abisinin karısı garibime gitti
(1,541 puan) tarafından
Annesi yok elti bunlari yöneymiş 20 senelik gelin bende 1 buçuk sene görümce uzakta eşimde abim bir tarafta sen bir tarafta diyor ama beni korumadı
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bırakcan boş çekecek böylesi iyilik yapmak suç valla. Eşin de klasik erkek anam da anam anam da anam ananı neyse aksjdjdş
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Postuna baktım da ortada olay bile yok ay☺️neden tartisiyorsunuz 
tarafından
Kız diyorum ya hiç olay yok boş yanii
(14,126 puan) tarafından
Aynen öyle huzursuz olacak bir olay yok keşke buyutmeseymis
0 oy
(17,231 puan) tarafından
Valla hiç ilgilenmem bırak boş çeksin dursun hatta sen bak derse yarın öbür gün ben anlamam de elimi falan sürmeyeyim şimdi sonuçta ağzına değdiriyorsun hijyen önemli hatta daha da gıcık olsun diye sen haklısın ben düşünemedim de o zaman bakma 
0 oy
(829 puan) tarafından
Bız haklı olduğumuz halde aileleri hep dört dörtlük niye böyle bilmiyorum keşke o kadar savunuyorlar onları onlar da adam yerine koysa da içim yanmayacak 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 391 göst.
10 Ekim 2024 Aile kategorisinde Miniminnaķ (3,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 477 göst.
0 oy
34 cevap 811 göst.
25 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birdilektut (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 564 göst.
14 Mart 2024 Aile kategorisinde Elif12 (309 puan) tarafından soruldu