0 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
kızlar her gün post açıyorum çok kötüyğm oğlumun kırkı çıkmak üzere ama o sürekli uyuyor nedenını bilmiyorum ben uyandırmasam asla uyanmıyorum çok korkuyorum bi eahatsızlıgı var diye lütfen bana yardımcı olun çok kötüyüm baygın gibi ofdd
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

15 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Cnm neden bukadar taktın kafana bildiğin uyuyormu çocuk demeki gazı yok rahat bı bebek niye kendin ortada bsey yokken kahrediyorsun doktora götür.ama benim ablamın ogluda oykeydi bebeken vllahi uyandirmasa hep uyuyormuş ne mama ne meme için bile ya 
(4 puan) tarafından
bi hastalıgı varsır diye korkuyorum 12 sene sonra buldum ben onu acemiyimde
(606 puan) tarafından
Yok cnm benim inan HC bseyi yktur için rahat etmiyorsa sık burnunu uyansın düşşun canına aglasin bagirsin belki kendine gelirsin.:)yinede götür hastaneye için rahat etsin.sarilik flanda uyku yapar ama geciyo yani sarılık varsada
(4 puan) tarafından
zor uyanıyo bı saat uğraşıyoruz burun sıkmayla uyanmıyo
(3,393 puan) tarafından
Sarilik olabilir yüzünde varmi hafif sarı renk
tarafından
Sarılık olabilir doktora götürün .
(4 puan) tarafından
uzamış sarılık var değerı 8 uyutmaz dedı dr
tarafından
Ne ? Uyutmaz ne demek ? Sarılık uyutur kuzu.
(7,445 puan) tarafından
Uzamis sarilik farkli canim anne sütü sariliğıda deniyor uyku yapmaz ama yuzu filan sari olur 3 ay kadar sürdü bizimki
tarafından
Hadi ya .Aa bilmiyordum .
(7,445 puan) tarafından
Yuzu gözünun ici vucudu sapsariydi kizimin ama uyumazdi hatta öyle uyumazdiki uyuturdum yarim saat bazen surer bazen surmez geri kalkardi cins çocuğum habire emerdi
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
Bseyi olsa uyamazdi emin ol sağlığı olduğu için uyuuyor eskiden bebekler hep böyleymiş zaten öyle dyolar.yoksa eski insanlar nasıl basedecemti tarla ahir ev iş.annm dyo bebeklerimi yatırıp tarlaya giderdim calismaya 
(4 puan) tarafından
bnm annmde nbn boyle çocuk gormedım dıyo sız uyumazdınız dıyo
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Korkma canım bişeyi yoktur emin ol. Sarılığı yok de mi. 
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Benim kızım öyleydi uyandırmaya calışırdım yok emmezdi sadece uyurdu gözünü bile acmazdı kendini anne karnında hissedermiş bebekler halen doktor öyle söylemişti ama ne zorlandım emzirmekle korkma dünyaya geldiklerini hissetmezişler için rahat etsin istiyorsan doktora götür canım 
0 oy
tarafından
Ya her  bebek aynı olur mu benim kızımi ilk gün sadece ben uyandırdm 2 saate bir kalktığında da o isteyince emiyordu hemşire karni duyuyor o yüzden o istediğinde emsin dedi ilk gün dışında gece hiç uyandirmadm o kalkti bazen 3 4  saat uyuduğu olurdu ne sarilik oldu ne başka bişey karni doyuyorsa altını yeterince kirletiyorsa korkma yine de bir doktora gotür ama bişey yoksa rahat bırakın uyusun bebek benimkisı de uykucu yani 2 3 aylıkken öğlen 1 3 de yatardı aksam uykusuna saabaha kadar sadece emmeye kalkardi
0 oy
(11 puan) tarafından
Ssariligi vardır büyük ihtimalle 2 saati geçmeden karnıni doyur düzelir 
0 oy
(129,409 puan) tarafından
sarilik olur acile gotursene baygin gibi diyosun gotur hemen dr a
0 oy
tarafından
Sarılık testi yaptirdinmi benim kızımda öyleydi sariliktan dolayı 
0 oy
(124 puan) tarafından
Doktora götür bı neden gitmiyorsun
(124 puan) tarafından
Çocuğu kesinlikle bı doktor alttaki yorumları okuyunca daha net diyebilirim burun sıkınca uyanmiyorsa sıkıntı sarılık olabilir veya başka birşey olabilir normal değil evham yap diye söylemiyorum kesinlikle götür kaç gündür böyle olduğunu da söyle burnunu sıkınca bı saatte falan zorla uyandığını şöyle
(4 puan) tarafından
uzamış sarılık var değeri 8 uyutmaz bu değer dedı hafıf knsızlık çıktı sadece
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Kizz korkma bnim oglanda öyleydi paso yatardı zor uyandrrdm ya :)))sık sık EMDR cnm sen sarılık olmasn bı sıkıntısı yoktur inşallah 
0 oy
(673 puan) tarafından
Ya ben burada kafaya takacak çok bir şey görmüyorum bebeklerin çoğu böyledir uykuyu sever daha dünyaya geldiğinin farkında değildir alışmamıştır sen iki saatte bir uyandır emzir yerine bırak uyusun yine ay çok çok vesveseliysen de al bir doktora götür
0 oy
(1,873 puan) tarafından
Maşallah demek ki gazı yok sancısı yok yatıyor. Annem hep anlatıyor. Ablamı uyuturmus o uyandirmasa asla uyanmazdi. Geceleri nefesini kontrol ederdim. 5-6 saat aralıksız uyurdu. Babana bırakır giderdim. Saatler sonra geldiğim de hala uyuyordu. Der her zaman yani kolay bebek de vardır. İnşallah sıkıntısı da yoktur. İstersen bir Dr. Göster için rahat eder.
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Evham yapma canim olabilir bazi bebekler uyumayi sever bende uyusun diye gözune bakardim halada ayni 3 yasina girecek zorla uyuturum uykusunda emzir ağzina sık göğsunu 
0 oy
tarafından
Karnı tok olduktan sonra uyuması sorun olmaz. Aç olursa sarılık olur
0 oy
(789 puan) tarafından
Onun uyumasi çok normal annesi iki kziimda öyle büyüdü valla 3 aya kadar sık sık uyurlar bunda bir sıkıntı yok her bebek öyle hele az büyüsün o zamanda niye uyumuyor diye isyan edecem

İlgili bir soru bulunamadı

408,371 soru

12,268,868 cevap

37,544 kullanıcı

Kategoriler

...