0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Evde surekli başörtülü duruyorum sadece uyurken aciyorum sacımı.. ama saçlarim cok dökülüyor yerlere... evi surekli süpürüyorum bu arada..ama yinede tam temizlenmiyor evime surekli misafir geliyor ve cogu zaman yaptigim seylerin icinde saç çıkıyor ve ben yerin dibi giriyorum dogal olarak.. ama gercekten cok dikkat ediyorum hatta doktora bile gittim saç dökülmesi icin ama normal bu kadar dökülmesi dedi bunun çözümu nedir ben halidaki saclari baska nasil temizleyebilirim

5 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Fırçayla canım süpürme işin bittikten sonra fırçala iyce kaynanam temizlik hastası her işten sonra iyce fırçalar :))
(508 puan) tarafından
Onun özel bi fircasi var mi canim
(1,125 puan) tarafından
Yok kuzum halı fırçası normal
-Reklam-
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Ben genelde saçlarımı

Duşakabin içinde tarar orada topuz yaparım

Benimde saça takıntım var 

Biberiye yağı hem uzatır hem fazla dökülmeye iyidir 

Birde karanfil iyi gelir

Bir avuç kadar karanfili kavanoza koy üstünü geçecek kadar su doldur 3 gün beklet dolapta 

Sonra her banyo öncesi fıs fıs ile sık saçına
0 oy
tarafından
Canim yemeginden sac cikacak noktaya geldiysen nasil temizleyecegini degil dokulmeyi nasil durduracagini dusun derim.

Bi kan degerlerine baktir biseyler eksik belki de vucudunda.
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Başın kapalıyken nasil okdr yemekten cikcak kadr dökülüyor ki 
(508 puan) tarafından
Bende bunu anlamiyorum birtek uyurken aciyorum sacimi
(1,644 puan) tarafından
Bilemedim canım belki omzuna falan geliyodur sen farketmiyosundur ordan dusuyodur
0 oy
(775 puan) tarafından
Kan değerlerine falan baktır başka doktora daha muayene ok canım bide saçlarını topla güzelce bone tak evde falan o kadar etrafa dökülmez hiç değilse benimde doğumdan sonra çok döküldü şuan geçti kenliğinden 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 86 göst.
+1 oy
2 cevap 79 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 55 göst.

412,823 soru

12,428,939 cevap

45,596 kullanıcı

Kategoriler

...