0 oy
1,064 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Malesef kızlar bir türlü başlayamadım bebekte var o yüzden gözüm korkuyor açıkçası yazın başlamayı düşünüyorumm

Tek miyim acaba lütfen linçlemeyin :(

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız ben 2 yaşında ikizlerime öğrettim hemde aynı anda hiç zor degil 3 yaşında bir de anlar öğretmeye çalışsan
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Canm kizim bir bucuk yasindayken basladim ben diger kizimda kucuktu yani ilk basta zorlandm biraz simdi 2.5 yasinda bile degil kendisi gidip tuvaletin kapisini acip gidiyor hic banada soylemyr artk yani herseyi anliyor artik bnce sende basla yani zaten herseyi anliyordur suan zorlanmassn fazla bnce 
0 oy
(677 puan) tarafından
4 yaşındaki oğlum hala bezli asla öğrenmek istemiyor
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ay bir yaştan sonra zor oluyor ama süreç daha kısa oluyor yani benim komşum da 3 yaşından sonra 3,5 yaşına doğru bezi çıkarttı Bir gün de öğrendi çocuk
0 oy
(663 puan) tarafından
Valla benim bir gözüm korkuyordu anam bir gözüm korkuyordu dedim ki çocuk büyütmekte en zor şey bu olsa gerek Maşallah subanallah kolayca öğrendi ama ben nasıl dertlendim bir bilseniz birkaç kere altına kaçırdı gündüzleri gece olunca da sık sık tuvalete kaldırdim 10 günde tam olarak oturdu çiş eğitimi 
0 oy
(10,135 puan) tarafından
Benim evim sobalı oğluma gündüz asla bağlamıyorum ama uyurken bağlıyorum oda uyurken istemiyerek kaciriyo sobaliysa evin yazı bekle
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Sen bir cesaret edip başlarsan öğrenir kızım 27 ya da 28 aylıktı öğrendiğinde sadece 2 3 ay daha gece bezledim sonra geceyi de bıraktık şimdi 31 aylık. 

Geç değil ama erken de değil. Dün bir doktor yazısında gördüm 5 yaşa kadar normal görünüyormuş. 
0 oy
(636 puan) tarafından
Ben de 3 yasini 1 ay gecmisti ogrettim 12.gun herseyi soylemeye basladi.Once yapmak istemedi kabiz filan oldu ama atlattik.oncesinde tuvalete goturuyordum gule gule yapcaz diyordum.kitap almistim hergun okuyordum.Evde her cesit lazimlik vardi.Suan cok rahat ettik 3 yas olunca zor oluyor temizlemesi disari cikmasi kurtulduk sukur.
0 oy
(141 puan) tarafından
Bn ilk oğlumda bir yaş buçuk  yaşındayken başladım eğitime süreç boyunca hiç bez takmadım taktıpım gibi başa dönüto çünkü bi iki kez taktım pişman oldum evden dıları çıkmadım öıktığımda sürekli tuvalete götürüyodum yarın saatte on beş dakkada bir filan sanırım 6 ay filan sürdü ikinciye hamileydim bnde iki tanenin altını değiştirmek zor olacaktı diye hiç pes etmedim bide ayrı masrsfı da çok bezin 2 yaşında öğrendi şükür geceleri bazen kaçırıyo gündüzleri de ama grne pijamasını indirmeyş söylemeyi filan biliyo 2 buçuk yaşında şimdi ikincisi de 7 aylık 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
O anlıyor artık anlatırsan hemen ögrenir. 
0 oy
(377 puan) tarafından
Valla bnmkide öyle. Tuvalet deyince kıyamet kopuyor. Linclenecrj bir durum yok her çocuk bir degil
0 oy
(18,117 puan) tarafından
Tatlım sen götür tuvalete bir defa sen göster sonra artık o öğrenir yapar zaten sen erteledikce daha da zor olur  şimdi iki bebeye bez çok zor olur birde kokusu da var oda ayrı zor sen bence bugünden basla 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bi anda baslamak olmaz yavas yavas bezin sadece bebekler icin oldugunu anlatabilirsin onun buyudugunu bezin ona yakismadigini

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 324 göst.
0 oy
25 cevap 897 göst.
7 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sahevv (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 451 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 130 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu