Cnm kadın doğuma sor hamileligin 1 buçuk ayından sonra emziremiyorum bebeyi diye biliyorum ben tam net bilgi al ben oğlumu sadece 30 gün emzire bildim oğlum bugün goyusumu açıp öptü ağladım ben o duyguyu anlatamam. Psikolejik maffoldum ben 3o gün emzirdim 31 gün intihar etmişim hastanede yattım 33 gün oğlumu göremeden lokusaligim çok ağır geçti pisikyatriste gidicem ddim esine hayır dedi iyisin dedi inanmadı hasta olduğuma 14 kattan atlamaya kalktığını hatırlıyorum onu yapamadım ogkum agladi kostum sarıldım öptüm sonra ilaç içip intihar etmisim eşim gorevden geldi kalktigim gibi düşüp 3 kere bayıldım eşim öğle fark etti cnm intihar ettimi lokusalik sentromu ağır geldi çok şey yaşadım ben şuan POSTLARA mutluyum ki yazıyorum ama ben doğumdan sonra 2ay kendime gekemedim annem delirmiş zannetmiş beni babam da eşim her gün hastaneye geldi onu bile kovuyordum bosanacam diyordum oysaki eşim ile hiç sorunumuz yoktu o bir heves iyileştim diye geliyor ben kovuyordum ve eşim pisikiyatriye yatarken 33 günde çok zayıflamış hiç birşey yememiş su sigara içmiş annem 1 2 lokma yer kalkardı dedi durumu eşinin hiç iyi deyil derdi nokur iyikes kızım size çok üzülüyorum sen orda esin ogkun burda bir tek dünyam oldu oğlum geri kalan ailem eşim herkeze düşman oldum sürekli sakinleştirici atıyorlardı uyutuyokardi icerdede kendime zarar vermeye kalkmisim ilaç 6 sabah 6 akşam ilaç iciriyokardi tuvalete kalkamıyorum ama doktorlar ilaç tedavisini yanlış uyguladığı için ters tepki yapmış önceden kullandığım ilaçları vermeleri lazımmış emin ol şuan birde tek korkum bu ya gene olursam?