0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
25 ocakta kadın doğum doktorum 5 cm Lik Bi kistin var demişti. Bu günlerde aşırı kasık ağrım var oturunca daha da acıyor. Sanki doğuracak gibiyim ince sancı vuruyor arada kistten midir 

3 Cevaplar

0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bendede kist var demişti Am cm VS söylemedi bidaki ay gene gel dedi gidemedim benimde bu aralar sezeryan bölgemde kasıklarım da ağrı acı var acaba ondan ı bende korkuyorum 

Cuma kontrolüm öncesinde napışabilir acaba 
tarafından
Demişti den sonrakini anlamadım canım uygulama sansür koymuş. Valla ben de bilmiyorum yaa ben de 5 buçuk ay önce normal doğum yaptım ama bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aralıkta bendede kist cıktı ama ben evde ilişki sırasında acıdan ağrıdan kıvrandım yerimden kıpırdamayacak derecede acile gittim adetten dolayıdır yada hamilelik falnadir diye test yaptı bisey çıkmadı idrar testide yapıldı enfeksiyon çıkmadı ben adet agrisi değil bu dedim farklı kistten şüpheleniyorum deyince ilaçlı röntgen çekildi 4 cm lik kist cıktı ama bana korkulan bisey değil adetle atılır dedi.Ilac falanda vermedi adetimde gecikmişti gelsin diye sogab suyu içtim falan sonra kadın Doğuma gittim kistin patlamış temiz dedi.Seninde öyleyse korkma canım adetle atılır belki 
tarafından
Anladım canım kist ağrı yapıyor ama kistin agrisi hafif olmuyor beni kıvranırdı evde sağıma soluma yatamadım oturup ağladım resmen yürürken bile acı hisediyodum doktor ilaç vermediyse büyük ihtimal yumurtalık kistidir benim öyleydi çünkü. Ben bebek istediğimden sordum canım doğum yaptığını falan bilmiyordum o yüzden canım
(1,018 puan) tarafından
Ben bebek istiyorum Am açalışmalara başlamadım henüz kisrim var benimde gitmesini lazım ilk ilaç falan vermedi bana
tarafından
Bende uğraşıyorum canım bakalım 1 senedir. Bendede ilk defa cıktı çok ağrılı geçti kist varken patlayınca rahatladım. bana yumurtalık kisti olduğu icin adetle atıldığı için ilaç vermedi. Seninki acaba öyle kist mi ultrason veya röntgen Cekildimi onun sonuç kisminda yazar nasıl kist olduğu
(1,018 puan) tarafından
Yok hiçbişey çekilmedi sadece doktor işte orda alttan ultrason la muayene etti
tarafından
Anladım canım yumurtalık kistidir canım ihmal etme sen yinede adet olunca bidaha git bakalım
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Evet oluyor ağrı yapıyor kist. Soğan suyu iç 15 gün iyi gelir eritir kistini. Geçmiş olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
28 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,284 soru

24,427,845 cevap

352,196 kullanıcı

...