0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (1,543 puan) tarafından
haberlere 2 saatir   bakmıyorum başımdaki ağrı gözüme vuruyor gözümü yiyor resmen ağrı kesici üstüne ağrı kesici içtim yok banamısın demiyor  sabahtan beri kör oldum bi İnstagram bi haberlerden akışı izlemekten  eşim televizyonu işe giderken bozup gitti bakmayım diye nasılsınız biraz daha toparladınız mı

6 Cevaplar

0 oy
(18,672 puan) tarafından

Saat  9 da birdaha deprem  olmuş 5.2  büyüklüğünde 

(819 puan) tarafından
Ha bire oluyor ben kandillinin programını indirdim kafayı yiyeceğim.  1 saatte 4 üzeri 6 tane falan oldu sanırım
(1,543 puan) tarafından
Akşammı olmuş canım artçılar devam edecek diyolardı evlere girmeyin filan diyolar ama bu soğukta kıyamette napsın insanlar
(18,672 puan) tarafından
Evet akşam olmuş Kahramanmaraşta olmuş
-Reklam-
0 oy
(7,837 puan) tarafından
Bende kapatmıştım haberleri içim kaldırmıyor haberleri izleyemiyorum oğlumu yatırdım şimdi açayım dedim canlı yayında malatya da bir bina daha çöktü ama içi boşmus Allah'tan:((
(1,543 puan) tarafından
Bu gece sabah olmayacak kimseye beklemek ne zor artçılar devam ediyor demekki tekrar yıkılmalar olduğuna göre
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Diyarbakır ilceden yaziyorum arada artcilari hissediyoruz xok şükür bizim ilcede yikilan bisey yok rabbim yar ve yardimcilari olsun herkesin
(1,543 puan) tarafından
Canım yardım gittimi acaba gereken yerlere çoğu yardım bekliyordu arama kurtarma ekiplerinin girmediği yerler varmış ihtiyaç tırları ulaştımı acaba
(1,009 puan) tarafından
Adıyaman da cok kotu bizim gelinin akrabalari hala göçük altında hala doğru düzgün orda calisma yok
0 oy
tarafından

Bizim de TV çekmiyor kardan dolayı haber izleyemiyorum sosyal medya da yok inşallah son olsun Allahim sen yardım et :(

0 oy
(4,988 puan) tarafından
Deprem durmuyor hala şiddetli şekilde devam ediyor arabadayiz evlere giremiyoruz 
tarafından
Ahhh ablammm Rabbım yardımcınız olsun ☹
(4,988 puan) tarafından
Amin kuzum sebekeler gidip geliyor internetler çok çekmiyor
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Malesef artçılar aylar boyu sürecekmiş 500 yıldır olmayan bir şey dünyada bile ilk kez bu kadar büyük bir doğal afet görülmüş birleşmiş milletlerden 13 ülke ekip yolluyoluyomuş özel deneyimli başka türlü toparlamak zor  10 şehir 13 milyon insan yetişmek zor Rabbim yar ve yardımcımız olsun psikolojim bozuldu  bizde fay hattında deprem bölgesindeyiz erzurumluyuz burda da olursa çocukları alıp nereye saklarım bulurlar mı bizi bina nasıl yıkılırsa hayatta kalırız diye diye beynim çatladı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 335 göst.
0 oy
5 cevap 243 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 457 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu