0 oy
659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (352 puan) tarafından
Bu saatte İstanbul'da olup köpek havlama sesi duyan 

16 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Köpek bu canım havlar evham yapma 
(352 puan) tarafından
Ayyy ölecem
(1,635 puan) tarafından
Saçmalama kız ne ölmesi köpek havaladi diye olabilir köpek bu miyavlamayacak ya bende izmirdeyim burdada bekleniyor büyük deprem uyuyamıyorum ya olsa ya kızıma bişey olsa diye ama rabbim ne derse o zamanımız geldiyse her türlü ölürüz
tarafından
Köpe.klerin böyle zamansız ulumasi pek hayra alamet olmaz canım.
Hatta bu depremden önce gece yarısı köpe.k ulumasi dikkat çekmişti.
Köpe.kler bazı şeyleri önceden hissedebiliyolar
(3,634 puan) tarafından
Ben de korkuyom ya
tarafından
Rabbim hayra çıkarsın inşallah. Hadi Teheccüd kılıp dua edelim
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Köpek havlar canım uluma sesi degil havlama ise.korkma
(1,307 puan) tarafından
Ulur da havlar da yani felaket olacak diye bişey yok her ulumada felaket olsaydı taş taş üstünde kalmazdı canım
(217 puan) tarafından
Hayvanlar önceden gelen felaketi hissedermiş o yüzden korkuluyor babam anlatıyor 99 da köpek hiç susmamış
(1,307 puan) tarafından
Kızlar şimdi bu yorumların ne faydası var faydalı şeyler konuşup paylaşalım Kızcağız belliki panik olmuş yani böyle bi konuda neden haklı çıkmaya çalışıyorsunuz
(217 puan) tarafından
Panik etmek kesinlikle istemem ama tedbir şart gözüme uyku girmiyor yavrumu düşünmekten ragat düşünebilecek bir durum yokki ortada Rabbim beterinden korusun hepimizi
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Korkar olduk☹️gün gece de bizim mahallede oyleydi Rabbim korusun 
(352 puan) tarafından
Keşke çadırda kalsam rahat rahat
(1,777 puan) tarafından
Cadirin rahat oldugunu mu dusunuyosun sicacik evinde otururken
(14,123 puan) tarafından
Ah değil degil Rabbim yardim etsin herkese Gölcük depreminden sonra hep çadırlarda kaldik okula bile çadırlarda gittik ne ağlardim☹️her anı aklimda
(1,777 puan) tarafından
Inanirim cnm ya. Rabbim kimseyi caresiz birakmasin insallah. Buz gibi havada disarda kalan depremzedelerimize rabbim guc kuvvet versin
(14,123 puan) tarafından
Amin Rabbim hepsinin yardımcısı olsun
0 oy
(1,108 puan) tarafından

Bende İstanbul daym korkma canm Rabbim merhamet ini eksik etmesn biz müslümanlar a 

Yapacak bişy yok bu soğukta dışarı da çıkılmyo 
Ewt büyük bi deprem olacağını kesin olarak deprem uzamnlrı söylüyo ama saat tarih net belli değil
Allah tan kimse de bilmz ;(((
0 oy
(8,729 puan) tarafından
Çok korkuyo insanlar Allah yaşatmasın
(3,634 puan) tarafından
Bende o depremi yaşamadım ama gördüm ya televizyonda korkuyom çok içim içime sığmıyor :(((
0 oy
(2,589 puan) tarafından
İnan kalbim çıkıcak iki gündür köpek sesi duydukça sallandikça piskolojim bozuldu uyuyamıyorum bile beş dakika uyusam deprem mi oluyor diye uyanıyorum sürekli o sallantı var bazen ufak bazen şiddetli rabbim korusun inşallah 
0 oy
tarafından
Herşey den nem alır olduk aldık evdeyim eşim kar mesaisinde iki dk çocukları yalniz birakamiyorum korkudan eşime dedim bizi köye götur kaynanamlara en azından tek katli ev sacmlama gider 1 hafta kalırsın birşey olmaz gelirsin olur diye ne yapacağımi şaşırdım 
(352 puan) tarafından
O da dogru
0 oy
(11,932 puan) tarafından
Köpek bu kedi görmüştür havlar insan görür havlar ulur doğası bu hayvanın içini kararartma 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Bende bizim burda duydum benimde aklıma gelmedi değil 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Anadolu fay hattından çıkan deprem istanbula etki etmez dedi uzmanlar bu akşam deprem olan illerdede büyük bir deprem beklenmiyo artçılar devam edebilir ama bölgedeki sites giderek azalacak dediler evet marmara depremi olacakmış ama tarih belli değil 1999 depreminde 30 yıl verilmiş 24 yıl oldu bir kac sene sonra bekleniyor hemen şimdi değil yalan paylaşımlara itibar edip korkmayın lütfen uzmanları dinleyin rabbim yasatmasin
0 oy
(671 puan) tarafından
Kalbim sıkışıyor psikolojim alt üst oldu 
0 oy
(18,027 puan) tarafından
Korkma canım ****** sonuçta normal havlaması

Ayetel Kürsi oku insAllah birşeycik olmaz
0 oy
(407 puan) tarafından
Bizim karşıda komşunun köpeği var sarsıntı olunca havlıyor o havlayınca avizeye bakıyorum gerçekten sallanıyor hayvanlar bizden önce fark ediyor çünkü
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Kopekler havladi gucercinler bağırdı . Benim muhabbet kuşum bağırıyor cirpiniyordu . Neler oluyor bilmiyorum ama iyi günler değil iyi zamn degil  insanlar merhametli değildi ama Rabbim merhamet etsin biz ancak kendi kendimize zulmettik 
0 oy
tarafından
İstanbul da Büyük deprem bekleniyor ama sakin olun 
0 oy
(10,363 puan) tarafından
Gece 2 gibi inanılmaz çok havladi Allah biliyor ya bende korktum. Hepimiz salonda çekyatalri açıp yattık 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 34 göst.
+1 oy
9 cevap 245 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.

409,533 soru

12,309,525 cevap