0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Allahım güç kuvvet ver onlara ağlamaktan üzülmekten hasta oldum basım catliyor uyuyayım dedim gece 40 kez uyandım rüyamda o görüntüler uyanıyor ne oldu acaba  diye sanki onların yerine ben enkaz altındayım tır tır titriyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(8,169 puan) tarafından
Bugün rüyamda sürekli oraları gördüm Çok huzursuzdum hiç düzgün uyuyamadım başım ağrılar girdi
(2,606 puan) tarafından
Gece boyunca usumekten titredim 40kez uyandım rüyamda onları görüyorum uyanıyorum ne oldu acaba diye aklıma geliyor ağlamaktan basım catliyor bu gidişle sosyal medyayı sileceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rüyamda durmadan deprem oluyor. Allahu Ekber diye kalkıyorum kızımı da korkuttum kaç kere kucağıma alip hemen çöküyorum. Ama deprem falan yok. Uzağız bölgeye ama yer altından kayıyor. Uyumak icin değil öylr tel elimde bakarken artik dayanamiyorum içim geçiyor deprem öyle bir sallıyor ki nasıl kalkıyorum. Gözümü kapatmaya korkuyorum flash açıp sürekli avizelere bakiyorum. Ses geliyor araba geçiyor öldük diyorum. 
(2,606 puan) tarafından
Nasıl toparlanacagiz bu psikolojide çok akrabamal annem babam kardeşlerim hepsi deprem bölgesindeler bı arkadaşım bütün ailesini kaybetti.bi akrabamız evi yıkıldı alalhim sen yardim et
tarafından
Allahım yardım etsin. Bundan sonra asla toparlanamayız. Yaralarımızı sarıp yola devam ederssek iyi. Rabbim seni ailene kavuştursun insallah. Ölenlerin mekanları cennet olsun
(2,606 puan) tarafından
Ailem iyiler çok şükür ama hepimiz korkuyoruz
tarafından
Dua edelim bol bol.. Bizlerin duaları hep onlarla.
0 oy
(11,233 puan) tarafından
Dünden beri kalbimde bir ağırlık var. Ne yaptıysam gitmiyor nefes alamıyorum sanki peki enkaz altındakiler nasıl nefes alıyor ☹️allhaım güç kuvvet versin onlara bı an önce kurtulsunlar inşallah 
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Mende surekli gozum haberde yeni biri kurtulmusmu doye bakiyorum.gece uyuyamiyorum beynim hep oyaq(.Biz boyleysek orda olanlar neler cekir Allah bilir.cok zor Allah yardimcilari olsun.bi daha tekrarlanmasin insAllah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (1,166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 449 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,821 göst.
0 oy
18 cevap 1,082 göst.

Kategoriler

1,508,343 soru

24,617,422 cevap

364,426 kullanıcı

...