0 oy
992 göst.
Diğer kategorisinde (3,171 puan) tarafından
Hanımlar eşim gilin aile şirketi var. İzin çıkmış hataya iş makineleri ve hilteler ile Hatay'da enkaz altında kalanları kurtarmaya gidiyorlar Allah ın izni ile. 8 kişilik bir grup ile. Eğer Hatay'da ulaşılmayan kişiler enkaz yeri var ise bilenler yardım bekleyenler lütfen buradan yazın. Eşim size ulaşmamı istedi. Orada telefon zor çekebilirmiş. Belirli adresler varr ise bana bildir dedi oralara gidelim dedi. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah el birliği ile bu günlerde geçecek. 

26 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından

Yaşıyorum lütfen yardım edin susuz olduğum için bağıramıyorum sesim çıkmadığı için herkes gitti dedi." VİNÇ LAZIM ÇOK ACİL Akevler mah. 432. Sokak torunlar apartmanı no:8 ickapı no:7 Hatay Antakya Hamis Mertcan Güler +90 538 490 91 51"

-Reklam-
0 oy
(7,824 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hatay'ın yarısından fazlasına hala müdahale edilmedi yazık insanlar depremden değil soğuktan ve açlıktan öldüler çok yazık. Günlerdir bağıran insanların artık sesi gelmiyormus. Bu nasıl bir acı nasıl bir ölüm acı çeke çeke göz göre göre öldü insanlar. İçim parçalanıyor hangi birine yetişsinler ki bir değil iki değil 10 şehir ! Aman Yarabbimmm..
(3,171 puan) tarafından
Rabb'im herkesin yardımcısı olsun oradakiler eşim dahil yardım ediyorlar ellerinden geldiğince. Bizde burada dua ediyoruz yasin okuyoruz elimizden anca bu geliyor keşke başka birşey gelse
0 oy
(274 puan) tarafından

ACil Teyitli Bilgi Antakya Defne Odabaşı Mahallesi Uğur Mumcu caddesi Akademi sitesi Mehmet Özaydın Eşi Selver Özaydın Çocuklari Musa Mert Özaydın ve Hatice Miray Özaydın SESLER geliyor binadan lütfen yayalım Ekip lazım

0 oy
(274 puan) tarafından

Akevler mahallesi rüstem paşa caddesi borsuk apartmanı HATAY/ANTAKYA (( ENKAZDALAR SESLERİ GELİYORMUŞ LÜTFEN YARDIM )) İsa Kuruoğlu +90 (541) 356 86 34 Bagiye Kuruoğlu +90 (537) 222 00 61 Umut Kuruoğlu (11) +90 (552) 422 39 62 Kaan Kuruoğlu (12) +90 (552) 327 55 39

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ah ne umutlarınızı ne hayallerinizi kırmak istmem ama malesef böyle adreslere gitme bakma diye bişey yokmuş :( nerden ses gelirse oraya gidiyolarmş araçla ilerleme yokmuş her yer kapalıymış :( konumlar uzakmış birbirine ve AFAD kordine ediyomuş eşinz varınca daha iyi anlıcak onun yada başka birinin demesiyle bi iş yapılmıyomuş malesef :(
(3,171 puan) tarafından
Gittikleri yerde eşim gilin ortağı var hem binbaşı hem de afad ekip başı o yusden benden bilgi istedi eşim. Varsa bekleyen birisi sesi çıkan birisi haber ver dedi. Yazdım gördü ama ulaşamıyorum şuan. İnterneti çekmiyor galiba.
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Arkadaşım ve ailesi Hatay'da açık adres istedim inşallah görürse buraya yazacağım Rabbim yollarını açık etsin inşallah 
(3,171 puan) tarafından
Hataydalar canım bir kaç saattir ama ulaşamıyorum bulundukları yerde çekim sorunu var galiba eşim gilin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 400 göst.
0 oy
4 cevap 270 göst.
10 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rghgdm (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 387 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu