0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar babamın şirketleri maras pazarciga yardım topluyormus. Ben komşularım hep topladık. Kıyafet yiyecek içecek battaniye yastık mont vs vs vs hepsini topladık elimizden geldiğince.  Rabbim kabul eylesin. Sizde elinizden geleni yapın ne olur. Herkes çok kötü çok fena. Yol kenarında kaldırımda uyuyan anne ve çocuklar da var. Maalesef yetmiyor battaniye yorgan. :'(

Dua edelim hep birlikte. Bu gece de olmuş Adana'da deprem. Ama o kadar şiddetli değil . Çok korkuyoruz. Sizde elinizden geleni yapın ne olur :'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Eşimle koliledik hepsini şükür. Elimizden geldiğince

image

(2,864 puan) tarafından
Rabbim hayrınızi kabul etsin canim sizden ve sizin gibilerden Rabbim razı olsun.
tarafından
Sağol canım benim. Rabbim hepimizden razı olsun. :)
-Reklam-
0 oy
(5,096 puan) tarafından
Allh razı olsun rabbim birinizi bin etsin insallah
tarafından
Aammiin amiin inşallah gülüm:)
0 oy
(3,496 puan) tarafından
Güzel gönlünüzden öperim 
tarafından
Sağol kuzum benim<3
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Biz genelde para yardimi ve getir uygulamasından yaptik yardimi ama oğluma gelen bir koli yün hirka,yelek vardi izmirde cok ihtiyaç olmadugindan hiç giydirmedim onlari . birakacam bugün yardim toplama alanina insallah kabul ederler
tarafından
İnşallah canım benim. İnşallah fırsatçıların ellerine düşmez :(
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Bizde dün yorgan çocuk bezi ve bir sürü elbise sıfır pijama kalin hirkalar  gönderdik inşallah yerine ulaşır 
tarafından
İnşallah canım benim Rabbim kabul eylesin. :( Hep birlik olmak zorundayız. Yarın bana olmayacağı ne malum değil mi :(
(2,298 puan) tarafından
Bende 2011 depremi yaşadım  dışarda yattım bilirim o derdi  :( Rabbim yardım etsin  müslümanız çok şükür tabiki yardım edecez

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
6 cevap 465 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 458 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dedikoducu (181 puan) tarafından soruldu

410,852 soru

12,363,331 cevap

41,741 kullanıcı

Kategoriler

...