+10 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (643 puan) tarafından
Deprem için o kadar kıyafet göndermişsiniz ki. Çok şükür elimize ulaştı. Sizlerden binlerce kez razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin 

21 Cevaplar

+1 oy
(9,921 puan) tarafından
Amin tutamıyorum kendimi aglamaktan bi hal oldum :(((
(643 puan) tarafından
Bende tutamıyorum. Kızımın beresi yere düşüp çamur olmuştu. Bi bohça yapmışlar o kadar bere çıktı örülmüş o kadar örgü vardı ki gözyaşlarıma engel olamadim
(9,921 puan) tarafından
Canımm canım :(( eviniz hasar mı aldı
(643 puan) tarafından
Girilecek gibi değil her yer çatlamış durumda. Canımız sağ çocuklarım yanımda şükür. Her ne kadar dilim varmasa da. Onca göçük altında kalanları gördükçe
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Elhamdülillah çok şükür ki sağ salim ulaşıyor sizlere Rabbim acilarinizi dindirsin
(643 puan) tarafından
InsAllah Rabbım hala enkaz altında kalanların yardımcısı olsun
0 oy
(13,391 puan) tarafından
Rabbim.yardimciniz olsun dualarımız sizinle inşallah daha güzel günler gelir bir daha yasanmaz
(643 puan) tarafından
InsAllah hala sallanti devam ediyor
0 oy
tarafından
Allah herkesten razı olsun yardim etsin enkazdakilere
(643 puan) tarafından
Amin.
0 oy
(6,644 puan) tarafından
Ohh çok şükür içim biraz da olsun rahatladı bu postu görünce inşallah diğer deprem zedelerin de ellerine ulaşmıştır Allah'ım sen yardım et 

Sanmayın ki biz burda rahatız bir lokma boğazımızdan geçmiyor uyku desen yok seferber oldu millet iyiki böyle milletin evladıyım iyiki müslümanım ☹️ 
(643 puan) tarafından
Allah razı olsun sizlerden
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Allah'ım binlerce şükürler olsun.yavas yavaş bu postları görmek bizi çok mutlu ediyor.hep beraber atlacagiz bu günleri.arkamizda aci bir anı olarak bırakacağız.insallah o inşaat firmalarına müteahhitlere ve bu binalara şak diye onay verenlere ders olur.bu acı tabloda kimin en ufak bir sebebi olduysada rabbim kat ve kat sorsun
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Çok şükür yine yolluyoruz hep yollıcan her zaman yanınızdayız özel ihtiyacın varsa söyle onuda gönderelim:(
0 oy
(14,125 puan) tarafından
Çok şükür Rabbim yardımcınız olsun☹️
(643 puan) tarafından
Amin.
0 oy
(11,216 puan) tarafından
Hersey son damlasina kadar size ulassin ve Allah sizi korusun insallah
0 oy
tarafından
Allah herkesten razı olsun sizin de yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle canım 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Cok şükür ulasmaya başladi dikkat edin Allah yardımcınız olsun
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Elimizden geldiğimizde fazlası olan biz giymesek yemesek de olur canim benim sizler üşümesin yavrularıniz üşümesin kaç gündür uykusuz sizleri düşünüyoruz allahim yardımcınız olsun daha da göndereceğiz ins allahim yardımcınız olsun hepimize güç kuvvet versin de size yardım edelim ins
0 oy
tarafından
Çok şükür inşallah herkese biran önce ulaşır ihtiyaçları ☹️
0 oy
(159 puan) tarafından
Inşaallah hepsi ellerinize ulaşır...

Rabbim bu kötü günlerden tez zamanda kurtarsın sizleri... dualarimiz sizlerleee
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Yolladık canım yolladık, gücüm yetmedi yeni şeyler almaya ama ikinci çocuğum olursa diye sakladığım her şeyi yolladım. Keşke daha iyilerine gücümüz yetse, dualarımız sizinle. 
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Eğer halen ihtiyaç varsa daha fazla gönderebilirz bugünleri birlikte aşacağız 
0 oy
(18,892 puan) tarafından
Oh çok şükür. Allah'ım yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
(50,994 puan) tarafından
Allqh yardimciniz olsun canim benim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcımiz olsun inşallah ne kadar sevindirici
0 oy
(471 puan) tarafından
Çok şükür böyle şeyleri duymaya ihtiyacımız var devamı gelecek canım inşallah herkes seferber bu günler geride kalacak rabbimin izni ile Allah'ıma emanetsiniz bizlerde sizlerle acı içindeyiz nefes almaya utaniyoruz Allah'ım buna şahit...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
10 cevap 405 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
11 cevap 515 göst.

405,839 soru

12,162,910 cevap

36,612 kullanıcı

...