0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Kızlar ilk annelıgı olup yenıdogan bebek ile ne isler yapabiliyorsunuz mesela cesıt yemek yapabiliyormusunuz ben Gunluk camasır bulasık temızlık cocuk derken cogu zaman basit yemekler yiyoruz sizlerde de oylemı yoksa her isinizi yetıstırıyormusunuz :/❤️

7 Cevaplar

0 oy
(1,390 puan) tarafından
Çok zorlanıyorum ben daha alışamadım.. 45 gün oldu ancak makinaya çamaşır atıp asıyorum. Temizlik pek yapamıyorum uyanıkken durmuyo çünkü uyurken de ses olur diye yapamıyorum. Yemek hep basit şeyler.. Bazen annem geliyor o yapıyor sağolsun bazen dışardan yiyoruz. Bakalım ne zaman düzene girecek 
(221 puan) tarafından
Bende oyle canım cocuga guzel bakıyorum eısm dıyorkı ona guzel bakarken bnı unutuyorsun basit aparatıf yenecek seyler yiyoruz dıyorda o yuzden merak ettim
(1,390 puan) tarafından
Benimkinin ağzından şöyle tatlı iki söz duysam.. Biz genelde bebek ağladığında kavga ediyoruz. O ağlıyo biz strese giriyoruz.ben kendimi unuttum bi de ona bakamıcam o bana baksın :))
(221 puan) tarafından
Bizimde 2 aya yaklastı canım biraz duzene girdi bebek biraz dinlensem bugun dınlenmıssın diyor bizim mesai hıc bıtmıycek mı :))
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan) tarafından
İlk evladım ve tek bakıyırum kimseden destek almadan sadece eşimle beraber. Çok şükür her işimi de yapabiliyorum. Temizlik bulaşık ütü yemekler bazen 4 4lük bazen işte yarım yamalak bazen de dışardan :) yani bebeğin günlük sakinliğine bağlı. Temizlik filan her türlü yetişiyor da yemek işi zor oluyor bazen. Ne kadar müsade verirlerse artık öncelik her zaman evlatlar iş güç mühim değil 
(892 puan) tarafından
1 haftadır eve süpürge tutamadım ☺
(221 puan) tarafından
Bencede canim oncelık cocuk :)
(2,865 puan) tarafından
Fatma o kadar mı yoğun geçiyor kız günler :)
(892 puan) tarafından
Sorma kuzum ya. Süpürge sesinden çok korkuyor. Uykudayken ağlayarak uyanıyor uyanıkken dudaklarını büzüp bağıra bağıra ağlıyor haftasonları yapıyorum bende eşim evdeyken. Haftaiçi ev süpürgesini çalıştırma imkansız oldu
0 oy
tarafından
Bebeğim küçükken çok uslu bebekti uyurdu bende yapardım her şeyi eksiksiz 

Simdi eşim bakiyo oynuyo veya uyuyunca yapıyorm yine canım Allah'a şükür bugün pek bişey edemedim oğluşum hasta diye canı iyi olsn da ev işi yemek çok umrumda olmaz bu aralar 
(221 puan) tarafından
Tabi canim oncelık cocuk is her zaman yapılır benım bebekte kucuk cogu zaman aparatıf seyler yiyoruz uyanıkken durmuyor cunku :/
tarafından
Büyüdükçe de zamani ilgisi artacak düzene koyman lazm o zaman az yorulrsn :) kendine işleri belitle bugün yemek yarın temizlik vs
Sabah erken kalk bebek kalkmadan 1 saat once baya işi halledersn uyutunca hemen bir çeşit yemek
Emzir al ana kucagina ikinci yemeği yap semde rahat edersn canım
(221 puan) tarafından
Sımdı kalkıyım diyorum canım bende uyanamıyorum oo uyandığında bile uykumu almamıs oluyorum sımdılık boyle ıleryen zamanlarda bebek duzene girerse benım islerde duzene girecek ınsallah :))
tarafından
Meraknetme giriyo düzene inşallah ❤️
0 oy
(37 puan) tarafından
Biz 3 aylık olduk hala odadan çıktığım an başlar bağırmaya pusete koyup mutfağa yanıma götürüp öyle yapıyorum yemek bulaşık falan 
(221 puan) tarafından
Ben uyanıkken hıc Bı ıs yapamıyorum pusettede durmuyor zor yani :)
(37 puan) tarafından
Benim ki de zar zor duruyor en kolay bi yemeği bile 2 saatte yapıyorum
0 oy
(2,925 puan) tarafından

Ilk 20 gün annemle baktim o günden beri tek bakiyorum 8 aylik oldu ve esimde öyle yardimci olmaz ev isini bazen geceden bazen erkenden yapiyorum yemek ise hergun dört dörtlük olmaz zaten öyle böyle idare ediyoruz bebegim herseyden önemli genellikle onunla zaman harciyorum :)

(221 puan) tarafından
Bencede canim benim esımde biraz cocugu tutuyor yardımcıda olmuyor herseye de konusuyor biraz dinlendiğimı girsin laf ediyor
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Valla ilk zamanlar bizde oyleydik canm yine temizligini yapabiliyosam ne mutlu sana aksamlari esim supürup silerdi evi 
(221 puan) tarafından
Yapıyorum canım yemek dogru duzgun bıseyler yapamıyorum esımde cocuga bakarken beni unutuyorsun diyor cok sey istiyor oda
(3,797 puan) tarafından
3 4 aylik olana kadar idare edicek canm öyle kolay değil

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 359 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu

411,313 soru

12,381,589 cevap

43,246 kullanıcı

Kategoriler

...