0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Ağlayarak yazıyorum...

Babam uyuşturucu bağımlısı. Annemler dairede oturuyor ben müstakil evde. Depremden dolayı bana geldiler kaldılar. Kız kardeşim gizlice babam uyuşturucu kullandığı zaman büyük abdestini altına kaçırıyor dedi şok oldum. Neyse bi gece kaldılar Kız kardeşimle annem sabah burdan hastaneye gittiler. Babama da kahvaltı verdim ilaçlarını verdim uyuyakaldı. Önceden kendini pisletmiş diye tahmin ettim Evi acayip bir koku sarmış sular donmuş. Başım ağrımaya başladı düşündükçe kötü oldum kahvaltı yapamadım. Gittim geldim gizlice ağladım. Kız kardeşim aradi taksi çağır da babamı eve gönder dedi. Çağırdım gönderdim bi insan kendine neden bunu yapar psikolojim çok kötü olmuştu bu deprem olayından sonra. Bide üstüne bu gelince cinnet geçirecektim az kalsın. Çok üzülüyorum dua ediyorum inşallah iyi olur Gün gelecek ki evlat anadan babadan ana baba da evlattan kaçacak diye ayet vardı o günlere geldik sanırım çok kötüyüm 

10 Cevaplar

0 oy
(18,712 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsunn ınsallahh nefretını verır Rabbim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsn . Tedavi olmayı denedimi
(1,635 puan) tarafından
İlaç tedavisi görüyor şimdi
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Çok üzücü gerçekten.benimmbabam uyuşturucu değil ama alkolikti.o da çok içince büyük tuvaletoni altına yapardı.

Normal zamanlarda da zaten hep perişan halde gezip dururdu..keşke bulasmasalar hiç ama işte..perişan hale getiriyor insanları 
(1,635 puan) tarafından
Vefat mi etti
(1,139 puan) tarafından
Yo boşandılar annemle kendi de aynı devam ediyor
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Herkesin var bir sınavı Rabbim islah etsin inşallah.
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Çok üzücü Allah bir an önce bu illetten kurtarsın Allah kır kardeşine ve annene de sabır versin çok zor bir durum 
(1,635 puan) tarafından
Çok sağol canım benim Allah razı olsun
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun. Baban kullandığı zaman kaçırıyormuş ya en son ne zaman nerden bulmuş ki bu durumda 
(1,635 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok canım
0 oy
(369 puan) tarafından
Kuzum o ayet kıyamet gunu için gecerli. Kimse anasından kacöaz enkazda bile ana kuzusunu emzırıp hayatta tutmus. Evlat once annemi cıkarsın der. 

Sızın durum cok farklı baban allahın haram kıldığı yolda oldugu için sen onu bir pislik olarak gordun ve uzaklasmak istedin ki bence cok haklısın. Babanda olsa bir yanlıs yoldaysa onu uyarmak ona kızmak onunla yollarını ayırmak zorundasın. Zira sen yanlısı zinayı haramı gorup de susarsan. Benı ilgilendirmez dersen sende  cok gunahkar olursun. Tepkini koy. Belkı baban tepki koydun diye sana kızacak. Ama sen Allah katında ıyı olacaksın. Onemı var mı babanın.allah seni sevecek o yeter. Uyarın bu yanlıstan. Haramdan  
0 oy
(771 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun tekrar mi icmis sizin evde baban yoksa bnmi ynlis anladim bide ictiyse nasil bulmuski sizdeykn
(1,635 puan) tarafından
Bize gelmeden önce içmiş altına kaçırmış bize gelmiş
(771 puan) tarafından
Anladim canim Rabbim tez vakitte kurtarsin
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Tedavi olmazsa bırakması zor malesef. Allah kurtarsın. Çok kötü bir illet. Her kötülüğün anası.
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Herkesin sınavı farklı canım ,inşallah kurtulur bir an önce o illetten 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,004 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 367 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,564 soru

24,402,421 cevap

350,257 kullanıcı