0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,321 puan) tarafından

Arkadaşlar linçlemeyin yani orda deprem olmuş sen kendi derdindesin demeyin :( bugün anksiyete bozukluğu için doktora gittim çok kötüyüm deprem haberlerinden çok etkilendim ilaç yazdırdım. Bikac ay önce de idrarımda kan çıkmıştı üroloji bölümüne gitmem gerekiyordu hep erteliyordum. Merkeze hastaneye gitmisken ona da gozukeyim dedim. Çünkü 2 yıldır kendimi ihmal ediyorum oğlum doğduktan sonra bakamadım kendime bel ağrılarım oluyordu meğer böbreğimde ve yumurtalıkta 4 cm kist oluşmuş ondan ağrı varmış. Sorum başına gelen var mı? Nasıl tedavi oldunuz. İnternette soğan kürü okudum deneyen oldu mu? Sizlere de tavsiyem çocuktu ev işiydi derken kendinizi ihmal etmeyin bize bişey olsa kim annenin yerini tutacak sağlıklı evlat için anne de sağlıklı olmalı. Kusura bakmayın ortam böyleyken bu soru için :'(

3 Cevaplar

+2 oy
(7,392 puan) tarafından
Yani bu sağlık içeren postlar açılabilir bence hepimiz çok üzgünüz ama hayat olağan akışında devam ediyo etmek zorunda anlık,kaynana, görümce,sohbet böyle keyfi açılan postlar hariç sağlıkla ilgili bilgisi olmayan yazabilir kimsenin keyfi kalmadı zaten canımız deprem bölgesinde atiyo.

Soruna gelecek olursam bilgim yok bilen biri cevaplar umarım geçmiş olsun 
tarafından
Helal be seldam işte bunu anlasalar keşke keyif postu farklı sağlık ve zorunlu haller postu farklı bizler şuan keyif postlarina tepki veriyoruz bunlara değil
(1,321 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(7,392 puan) tarafından
Kesinlikle sonuçta sağlık bu da herkes iyi olsun isteriz insanlar bilmiyosalar da çekinmeden sorabilirler keyfi postlara bende çok karşıyım şu an kimsede keyif ney kalmadı zaten
tarafından
Aynen cnm kalanlarda zaten agizlarinin payini alıp kaciyorlar
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Post açarken insanlar artık o kadar tedirgin ki buradaki bı grup yüzünden. Bende depremden sonra aşırı derecede mide yanması yaşıyorum stresten çünkü yakın zamanda bizde deprem yaşadık şuan 31+4 haftalık hamileyim sancılarım arttı yarın doktora gideceğim inşallah bu sebepten. Ama buradakiler zannediyor ki deprem hariç soru sorunca biz vicdansız insafsız oluyoruz yazık valla yazık ya
(1,321 puan) tarafından
Evet inan çekinerek soruyorum :( sağlık da başka biseye benzemez... İnşallah zamanında gelir bebeğin Allah'ım sağlık versin hepimize
tarafından
Keyif postlarina tepki veriliyor sadece sağlık ve zorunlu hallere kimse tepki vermez ama tutupta ülke yangın yeriyken çocuğuma ne isim koyayim e devletten para nasıl cekilir hadi sohbet postu gelin kaynana gorumce postlqrina kim olsa tepki verir evet hayat Bi şekilde devam ediyor fakat 1 hafta bile olsa ulusal yas ilan edilmiş 1 2 hafta keyfinden fedakarlık etseler kimse ölmez
(274 puan) tarafından
O para çekmek isteyen hanım efendi yardıma gonderecekti ama cekememis onu soruyordu diye hatırlıyorum
tarafından
Bugünkü para çekmeden bahsetmiyorum depremin ilk gününden beri paramı çekemiyorum nasıl cekecegim karta nasıl aktaracağım gibiler....
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Kan gelimi hariç diğerleri bende de var hele bu aralar epey arttı. Polikistiğim var zaten aşırı derece akıntım da oluyor bu ara. Siz ilk ürolojiye mi gittiniz?
(1,321 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Kan gelmiyor zaten. İdrar testinde çıktı. Ben ilk dahiliyeye gittim idrarda yanma vardı herhalde enfeksiyon oldum diye o da ürolojiye git dedi
(2,146 puan) tarafından
Kusura bakmayın yanlış anladım. Bir gün sadece böbrek ağrısı çektim ben de ama belim sürekli ağrıyor
(1,321 puan) tarafından
Bı görün canım ihmal etme. Benim kiste yumurtalık kisti dedi polikistik değil. Böbrekteki ağrı yapmıyor onu sadece idrarda yanma şikayetiyle öğrenmiş oldum
(2,146 puan) tarafından
Biraz daha zaman geçsin canım buralara da yaralı sevk edilmiştir belki meşgul etmeyeyim. Ama aklımda teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
26 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde pelince (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 88 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.