0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar bu cantadan sipariş verdim alan veya kullanan varmı rahat oluyor mu?

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
En iyisi sırt çantası ya bebekle bu çantalar bana zor gelr 
(58 puan) tarafından
Canım buda sırt çantası zaten bebek arabasına asma aparatı var çok kullanışlı bi incele bak.
tarafından
Cnm bu çantalar güzel ama bnm tarzm değil
(58 puan) tarafından
Anladm  tercih meselesi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Insallah kargonda sknti cikmaz. Ben bi urun aldm 1 hafta olfu hala kargoya verilmedi
(58 puan) tarafından
Inşallah canım bakalım .
(4 puan) tarafından
Ayy bazen kargo hiç gelmiyor birde lap lap şubeye koşturuyorlar sinir ediyorlar... Çanta iyi birşeye benziyor ayrıca yorumları da iyimiş... Fiyatı da güzel, güle güle kullan
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Cok rahat canm kullanisli bide saglm oluyolar 7 aydr kullaniyorum ama daha uygunada alabilirdin e bebekte falan var  60 70 100 tl ye
(58 puan) tarafından
Doğrudur canım var ama kullanışa  baktım bazılarının arkası açılmıyor bunda alttan çok rahatlıkla karıştırmadan alabilirsin
0 oy
(200 puan) tarafından
Daha uygun fiyata ıntsgram da var canım ben eltim ile yengeme aldım doğum hediyesi olarak çok memnunlar kısmet olursa bende kendime alacam 
(58 puan) tarafından
Evet var canım ben bunu tercih ettim arkadaşım aldı bu markadan 2 yıldır kullanıyor çok memnun kullanışlı birde
(200 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan canım
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Bnce cok pahali ben e bebekten almistim 60 liraya gayet gzuel
(58 puan) tarafından
Evet ama kullanış acısından çok rahat diğerlerini  de inceledim onlar bunun gibi sağlam durmuyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
23 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oremeyen_bayan (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
28 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
26 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kdrrrata (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,726 soru

23,624,955 cevap

307,002 kullanıcı

...