0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Acayip bir şekilde etkilendim dün gördüğüm rüyada. Caminin havlusunun içinde bir sürü atıştırmalık var hepsi dolapların içinde tuhaf bir şekilde cips bisküvi meyve suyu vardı caminin havlusunun içinde açık bakkal vardı her şey rafli dolapların içindeydi Çocuklar hep sıraya girmiş caminin havlusunda bende dağıtıyorum. Bir kız gördüm kızıma çok benziyor cips verdim eline çocukların hepsi yalın ayaktı. Bağırıyorum giden yardımlar nerede çocukların ayağında ayakkabı yok diye sonra küçük kız cipsi elimden alıp bir eliyle elimi tuttu. Ben ayakkabımı cennete unuttum dedi. Ama ben sanki normal bir şey söylemiş gibi yani ayakkabın var mı dedim evet dedi. Cami avlusu çocuk doluydu hepsi mutlu mutlu cips falan yiyordu. Çok etkilendiğim için mi gördüm diye düşünüyorum ama yine aynı saate sabah ezanına yarım saat kala uyandım 

7 Cevaplar

+1 oy
(352 puan) tarafından
Hayır ölen çocukları görmüşsün cennet ehlini yani sen çok uzulmussun neden öldüler diye Allah da sana göstermiş onlar şimdi daha mutlu diye 
(688 puan) tarafından
Kaç gündür ağlıyorum sanki evladımı kaybetmiş gibi gece gündür perişan oldum
-Reklam-
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Rabbim hayırlara çıkarsın canim 
(688 puan) tarafından
Amin inşallah ama hava güllük gülistanlık değildi rüyamda
(1,396 puan) tarafından
İyiye yoralim iyi çıksın insallh
0 oy
(3,800 puan) tarafından
Bilinmez neden belki bilinç altı belki görmen gerekliydi.
(688 puan) tarafından
Görmem gerekiyordu çünkü içim yanıyor
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Rabbim hayırlara çıkarsın ama güzel rüyaymış
(688 puan) tarafından
Amin canım benim
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Etkilenip gördüğün haberci rüya bu canım yani kızını da görmüşsün kız çocuğu zaten cennet demek Allah hayırlara getirsin bence bi çocuğu da sevindir gördüklerinden al veya bikaç çocuğu imkan ve şartların neye el veriyorsa 
(688 puan) tarafından
Kuzum çocuklarimin montlar vardı 1 2 kez giydirip bir daha giydirmemistim. Onları falan hep gönderdim
(1,239 puan) tarafından
Olur neden olmasın canım Allah kabul etsin bi çikolata falan fark etmez alıp veredebilirsin herşey gönlünce olsun
0 oy
(916 puan) tarafından
Bilinç altı 
0 oy
(983 puan) tarafından
Tüylerim ürperdi hayır olsun rabbim onları aldıysa yanına onlar bir melek artık belki bu pis dünyada daha çok kirlenmeden gittiler  ben bile artık ecelimi bekliyorum su pis hayatta daha çok kirli şey görmemek için..

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 99 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (3,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,093 soru

12,405,767 cevap

44,599 kullanıcı