0 oy
294 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından
Bebeğim yere yatıp, afedersiniz pipisini yere sürtüyor. Acaba kaşınıyor mu. Neden öyle yapıyor anlamadım. Başına gelen var mı? 

7 Cevaplar

0 oy
(7,945 puan) tarafından
Kesvediyor canım dikatini dağıt tepki vermeden unutur daha sonrasına 
(89 puan) tarafından
Tmm canım çok sağol.
-Reklam-
0 oy
(13,431 puan) tarafından
Cocuk masturbasyonu diye geciyor canim. Ilgisini dagitin sakin onun icin kizmayin unutmasini saglayin zamanla geciyor cogunlukla
(89 puan) tarafından
Anlafım çok sağol canım.
0 oy
(144 puan) tarafından
Benim kizimda yere yatip poposunu kaldirmaya basladi bende bilemedim simdi ilk kez anne olunca meraklaniyor insan
(6,437 puan) tarafından
Popo değil canım şeyini sürtüyor elliyor yaparken de zevk alıyor farkedersin yani her şekilde
(144 puan) tarafından
Anladim evet demek istedigim büyüyorlar herseyi deniyor demek istedim kizimda kaldiriyor anladim sizi
(6,437 puan) tarafından
Ben kızımda görmedim çok şükür etrafım cahillerle dolu sizden görmüş derlerdi sinirimden sakince davranıp görmezden gelemezdim yani
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Mastürbasyon yapıyor canım kaba tabiri maalesef bu dikkatini dağıt yapmasına izin verme çok uzun süre yapanlar oluyormuş hatta terden ölüp bayılır derecesine yapan varmış geçen burada yazmıştı ve 1 yaşında başlayıp 4 yaşında anca unutturmuş düşün
0 oy
(771 puan) tarafından
Benim kızımda da vardı yaşına girmeye yakınken yapıyordu. Eşimde farketti bende bezden dolayı kaşınıyordur dedim hep. 

Allah var hiç aklıma gelmedi o ihtimal

O yüzden mudahale etmıyordum asla. Kendı kendıne unuttu

Bence mudahale etmeyin yoksa daha cok inat eder. Zaten daha akılları ermiyor. Unutyorlar bir vakit sonra
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Bol bol sevmenizi oyunlar oynamanız lazım bu durumda dikkatini dağıtıp 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Bebeklik donemi masturbasyonu yasadiginiz. Cok normal goruluyo uzerine gidip yapma etme demeyin inadina yapar. Zamanla unutur bedenini taniyo ordan zevk aldigini kesfetmistir. Kizimda yapiyo daha 12.5 aylik uyurken eli surekli orda cok arastirdim bende normalmis 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 332 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
0 cevap 102 göst.

Kategoriler