0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Şeyma isminde yanlış hatırlamıyorsam bir kardeşimiz 2020 yılında twit atmış twit şu: "Kahramanmaraş deprem bölgesi sonumuz İzmir gibi olursa bize melek yakıştırması yapmayın hakkımızı arayın" ece Üner sundu bu haberi. Ve paylaşan kardeşimiz vefat etmiş. Şehit vasiyetidir. Araştırıp bakabilirsiniz. Tiktok yalan orası yalan ya hani sizin için sizin doğrularınızdan başka her şey yalan ya hani alın size tapu gibi VASİYET başkada bir paylaşım yapmicam. Bu deprem ile ilgili son paylaşımım. Çünkü aranızdan bazıları kendi doğrularına hapsolmuş. Ne desek ne etsek sizin için yalan haber. Yalan haber demek yerine işimize gelmiyor bu haber deseniz daha açıklayıcı olacaksınız. 

5 Cevaplar

+1 oy
(25,198 puan) tarafından
Eve Üner de açıkladı ve istifa etti. Dilara gönder gibi tıpkı. Ülkeyi bu iki kadına verseler misler gibi yönetir. Malesef doğru söyleyen dokuz köyden kovuldu yine.... 
(688 puan) tarafından
Ee şimdi bu durum siyasete girmiyor mu sence yani biz nasıl hak arayacağız
(25,198 puan) tarafından
Hangi durumu konusursak konuşalım suan ucu siyasete çevriliyor zaten.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yalan haberler cok yayinlaniyor zaten ama bu dogru evet. 

Kimse böyle olsun istemezdi ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum ama suan gercekten sirasi degil. Dua yardım destek suan bunlari yapsak daha hayırlı olur nolur yangına korukle gitmeyelim ya zaten her şey git gide karisiyor
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Evet canım bende gördüm onu böyle kaderi ben kabul etmiyorum kimsede etmesin bu kader falan değil düpedüz katliamdı 
(688 puan) tarafından
Yok canım bu yalan haber olur mu öyle şey vicdanlarını rahatlatmak için ne diyeceklerini şaşırdılar artık
(1,543 puan) tarafından
Asıl böyle bi olayı yalayıp yutarsak o vicdanımızı alıp çöpe atabiliriz bir sürü anne evlatsız bir sürü bebe öksüz yetim kaldı kimin ihmali varsa allah bin belasını versin rant uğruna para hırs uğruna insanlar canlarından oldu
0 oy
(10 puan) tarafından
Takdiri ilahi diyen recel Tahir bey başka bir ropörtajinda 2003 senesi yanlışım yoksa orda diyor ya imarı yanlış ya zemininde sıkıntı var yada proje araştırmadan verilmiş binalar hasar alır deprem öldürmez diyor 2023 senesinde ise takdiri ilahi diyor evet takdiri ilahi depremlerin olması amaaaaaa asla bu kadar bina yikilmamaliydi 1 senelik bina yerle bir olmamaliydi 
(688 puan) tarafından
Yok canım olmaz öyle şey bu ülkede her şey doğru sadece benim ve benim gibileri yalan söylüyor. Şimdi biz siyaset yapmış oluyoruz lütfen kimsenin hakkını aramayalim. 1 2 sene içinde zaten unutulup gidecek insanlar bugünleri. Sadece acısı olanlar unutmayacak. Bu insanlar böyle düşünüyor sonuç öldüler yastayız diyorlar eee kardeşim niye öldüler durup dururken olmediler 1 yıllık binada deprem öldürmez demek ki bunlar yapılan yanlış şeyler yüzünden öldüler
(10 puan) tarafından
22 bin ve daha fazla canın belkide o yaralıların yetim çocukların çocuklarını kaybeden anne babaların hepsinin ahını yaşamadan ölmesin buna sebep olanlar hamile duası kabul olur inşallah bedduam da kabul olur bunların öyle olmasına kim sebebiyet verdiyse kat be kat acısını yasamadan olmesinler taa yüreğimde acılarını feryatlarini hissettim hiçkimsem ölmedi ama o ölen herbiri canımdan parça gibi ağladım tek tek sevinçlerine huzunlerine asla çocuklarına petibor buskuvu veremeyen adamı unutamam aslaa
tarafından
Ne olursa olsun Recep Tayyip Erdoğan yapmış hayret ediyorum zihniyetinize evet ihmaller var ama bırakın Allah aşkına gün siyaset kin kusma günü değil elbet onlara da sıra gelecek kim ne ihmal yapmış ise
(10 puan) tarafından
Seçim öncesi imarsız milyonlarca yapıya kim izin çıkardı bütçe açığı var diye kaçak yapılara kim imar affı çıkardı 1 senelik bina diyoruz git bak bir aciklamasinda ne diyor diyor ki deprem öldürmez kaçak yapı yanlış imar eksik kontroller öldürür git bak bak 2003 de bişey bildiğimizden konuşuyoruz devletin payı büyük 2 gün AFAD gitmemiş 2 gün haberdeb de duymadım bunu öz kuzenimden ha 2 gün dışarda çalı çırpı yapmışlar ısınmak için siz hala gelip siyaset diyin derdimiz siyaset değil hanımefendi 25 bin canın heba olması 25 bin yüreğe yangın düşmesi bunun da sebep olanları siyaset değil derdimiz yürek yangını susun da saygı duyun
tarafından
Saygıyı önce kendın duy hala sıyaset peşindesin onun yerine bir yasin fatıha oku ruhlarına
0 oy
tarafından
Ben kendim bir vatandas olarak susmayacagimi herkesin yuzune vuracagimi cevreme unutturmayacagimi haklarini yedirmeyecegimi taahut ederim.

Birazdan partizanlar gelir sallamaya baslarlar.
(10 puan) tarafından
Yaz gönder bacım korkum olsa burdan yazmazdim nolur gönder nolur
tarafından
Senin gibi yürek yemiş önce ama sonrasında süt dökmüş kediye dönen insanlara acıyorum vallahı bu dönemde olmasaydık yollardım ama senın gibi insanlarla uğraşmaya değmez
Adam ne yapsa yaranamaz sizin gibi nankör insanlara
(10 puan) tarafından
Ya yedim yüreği şikayet etsene nonkor Muş şimdiye bu devlet dediğiniz bize ne verdi kirada 2 çocukla aç yattigimi bilirim gelip bigun elimden mi tuttu o çok kotuledikleri ahbap derneği varya o geldi devlet yerine diyeceklerim bu kadar muhatabım da değilsin su dakkadan sonra ve tekrar tekrar diyorum nolirsun SS al şikayet et
Son olarak da önceki postlara yorumlarıma bakarsan sabahin 6 sında yorumumu görürsün hani bı yasin Fatiha okuyan sensin ya azck eski postlarima bak ama anlıyorum seni de normal bunlar
(688 puan) tarafından
Hala neyin kavgası bu
(10 puan) tarafından
Kederli anne siyaset yapmadığım 31 bin canın hesabıni soracağız dediğim için isimsiz arkadaşın zoruna gitmiş şikayet edecekmis onun kavgasindayiz korkup da süt dökmüş kedi olacakmişim da susacak misim bu felaket sonrasinda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 478 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 536 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pilates Topu (2,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,047 göst.
27 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,110 soru

23,689,183 cevap

310,793 kullanıcı

...