0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Kızlar stresten mıdır nedir bilmiyorum. Depremden etkilendim. Bebek doğmak bilmiyor. Suni sancı mi verirler? Bebekte kilolu yoksa sezeryan mi yaparlar ne yaparlar?  Kilolu bebeklerde normal doğumda zorlanirsin falan dediler. 

6 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
Vakti tamam olunca gelir kuzum dğ salim doğsun
(1,781 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,229 puan) tarafından
22 gün erken doğum yapmış birisi olarak bekle derim iri olunca da normal doğum yapabilirsin küçük olunca da herşey o an Allah’ın elinde ne normal doğum isteyip sezaryen olanlar oldu sezaryen beklerken normal doğum yapanlar da oldu Allah bir avazda kurtarsın inşallah 
(1,781 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkürler
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Azıcık  daha  bekle  ilk  bebiş mi benim  ikincisi yani  kızım 39+5de doğdu  normal  illimde yanı  oğlum 37+2de doğmuştu
(2,080 puan) tarafından
Açılman yok mu  hiç  doktora gittin mi inan  bazen  bi anda  oluyor  herşey
(1,781 puan) tarafından
Perşembe günü gittim dışarıdan açılma var ama içeride yok dedi
(2,080 puan) tarafından
O nasıl  oluyor dış  iç  diye  birşey mi varmış  bize  hiç  öyle  demediler  yani 2 çocuk  doğurdum ilk kez duydum
(1,229 puan) tarafından
Hiç duymadım acaba geliş yönü mü demek istedi dr gerçi ben normal muayene oldum perşembe günüydü nst için gideceğim gün çarşambaydı pazartesi sabah doğurdum  ban dr o an ne alttan muayene yaptı nede Bişi dedi tamamen şans eseri doğumum oldu şükürler olsun
(1,781 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum doktor öyle dedi
0 oy
(230 puan) tarafından
Kaç kilo bebiş suni sancı dan korkuyosan eğer hiç korkma ben sıfır sancıyla gittim günüm geçiyordu 41 haftalıkken doğum yaptım suni sancıyla çok rahattı hızlı oldu doğum 
(1,781 puan) tarafından
4 kilo
(28 puan) tarafından
3 kl 900 gr dogurttular.  Oksijensiz kalmis vefat etti. Sezeryan olmalisin bence
(1,781 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi baya korktum şimdi
(230 puan) tarafından
Ya hamile bir kadına bu kötü örneği niye veriyorsunuz ki onun ömrü yokmuş benim annem abimı doğurmuş 5 kilo hiç de birşey olmamış doktoruna güvenmeli
(1,781 puan) tarafından
Valla zaten kafam çok karıştı en iyisi yarın kontrole gidince doktora sorayım
0 oy
(28 puan) tarafından
Valla ben 41+5 de kendi sancimla dogurdum.  Ilk dogum diye beklettiler 3 kl 900 gr dogurttular.  Allaha havale ediyorum onlari sonu hüsran oldu.  O yuzden ben bekleme taraftari degilim.   Saglikla kucagina al ❤️
(1,781 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Özele gidiyorsan sezaryen olmak daha mantikli gibi eger kilolu ise bana doktor risklerinden bahsetti goze alamadim zaten çatı darligi vardi sezaryen oldu 
(1,781 puan) tarafından
Devlete gidiyordum inan hiç sezeryan olmak istemiyordum ama bebeğin kilosu fazla olunca korkmaya başladım mecburen sezeryan olmayı düşünmeye başladım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
14 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 559 göst.
0 oy
5 cevap 142 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deniz.Serhatt (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,395 cevap

44,054 kullanıcı

Kategoriler

...