Bugün eşim dışarı çıktı arkadaşıyla ve icmisler ve o içmeye başladıktan 10dakika sonra arkadaşının sevgilisini almışlar normalde herseyini haber eden adam hiç bir şekilde bana bişi söylemedi ve geldiğinde alkollü kafa ile işte anlattı dedi arkadaşin sevgilisi bindi arabaya biz içerken alkol benimki sözde demiş ortak beni eve bırak diye ama bana içtiğini söylediği saatle kızın arabaya bindiği saat en fazla 10dakika neyse eve gelesiye kadar sözde birlikte icmisler ve ilişki evlilik hakkında konuşmuşlar ve kız öyle düzgün biri değil anladınız beni eşimin pot kırdığı tam su oldu tam biz içmeye başladık arkadaşımla o arada arabayı çalıştırdi gittik kızı aldık ya yazarken bile öyle kalbim inciniyor ki hatta diyor ki kız işte asla evlenicek kız değil işte baya sohbet edilmiş işin açıkçası ve bana bu sadece geldiğinde sarhoş kafayla anlattı sizce napmaliyim hersebi söyleyen bir adam di ve bunu soylemdi nasıl davranayim ya bu arada arkadaşı kızla. Da ciddi düşünmüyor anladınız dimi sizce napmaliyim ya nasıl davranayim kendimi aldatılmış hissediyorum