0 oy
344 göst.
Aile kategorisinde (3,769 puan) tarafından

HAMILELERIN DUA SI KABUL OLUR MUŞ VE DIGER ARKADASLARDN RICA EDİYORUM LÜTFEN DUANIZA BENIM BACIM DEDIGIM INSANIN BONCUK GÖZLÜM KIZIM DAN FARKSIZ OLAN YAVRUSU ICINDE DUA NIZA ORTAK OLALIM ALLAH BETERINDEN SAKLASIN:( TABI AMA

Çok aşırı kansızlık sebebiyle akdeniz anemi taşıyıcısı olabilir demiş doktor :( ilaç vermiş inşallah ise yarar da gelip geçer bu sıkıntı da..

Kilo alımı da az ama şükür:) bu ay bari biraz almış ❤❤❤ 

Sizi çok seviyorum boncuk gözlüm nisam❤

Ve güzel yürekli bacim ❤

6 Cevaplar

0 oy
(901 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah sıkıntısını gidersin rabbim Allaha emanet 
(3,769 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım allah razı olsun sende allaha emanet ol
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Allah şifa versin canm insallah
(3,769 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım allah razı olsun
0 oy
(6,752 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah canım ❤
(3,769 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım allah razı olsun ❤
0 oy
(887 puan) tarafından
Kan degeri deg cikmis cik bnmkide asiri kansiz vs .dediler bes aydir aafayi yiycektim ilac ilye bsy verdiler devlet karsilamiyordu dunya para verip aliyordum alc fayda etmiyprdu bu ay baska bi doktora gittim doktor guldu bana cocugun kani dusuk dma cok cok az normal bile diye ilirim bu degerlere dedi para icin bana sekerli su gibi dusunsacma sapanbi su kullandiis ozeleydi doktorbunu yapan
(3,769 puan) tarafından
Saçma sapan bi doktrn yanlış tehsisi  ile yanlış yok yere ilaç kullanılmış minige :(
Bu isim özeli devleti yok canisi allah iyi doktorlarla karşılastrsin ins..
Ben hamileyken  ablamın doktoruna gittim di ozele bir kere ama inanılmaz memnun kaldım hatta gel dese sohbet edek giderim:)) herşeyle ama herşeyle mükemmel ilglndi saolsun
Ama doğum yapmaya karar vericgmz kadın da özeldi ama kadin i ben gorunxe ve ilgisizliğini dedim yapmam ben bu kadinda dogum filan
(887 puan) tarafından
Cnm bnm gttigim doktorda bi ilgileniyordu gör boyle nasil tatli dilli meger aylarca ayskta uyutmu bni ilac diye verdigi seyi bn eczanelerde bulamiyordum disardan getirtiyorlardi eczaneler bu gottigim doktorun yasi elli vardi bndaha oyle bi ilac duymadim fiyo
(887 puan) tarafından
Bitkisel takviye yaziyor ustunde dedim faydasida yok zararida olmadi sukur ilac niyetine seker yefirmk gibi bsy yapti bi sisesi bir ay gotmiyordu her ay bn o kdinin yazdigi ilaclar 350 400 lira veriyordum
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin inşallah canım 
0 oy
(437 puan) tarafından
Allah şifa versin canım ama korkulacak bişey yok taşıyıcılarda kan değerleri düşük olsada sağlık sıkıntısı olmuyor eşim ve 2 Oğlum da taşıyıcı korkup kendinizi üzmeyin sakın kulağa kötü gelsede tanı hastalık yaratmıyor çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 323 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 501 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 497 göst.
25 Ekim 2022 Aile kategorisinde Melek8663 (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (34 puan) tarafından soruldu

405,686 soru

12,155,707 cevap

36,590 kullanıcı

...