0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Bebeğimi erkek beklerken  kiz cikti. Eşim cok  üzüldü. Erkek cok istiyordu bende kiz istiyordum. Cok sevindim  aranızda böyle olan varmi .? 
20 +4

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Cok uzulmesin ya insanin icinden gecen olunca asiri seviniyor ama aksi olunca da uzulmemek lazim en azindan hayirlisi saglik daha onemli doyebilmeli allah korusun istedigi cinsiyet olsa ama mazallah ozurlu olsa napardi ? Daha mi iyi bence bos kaliyo cinsiyet once saglik boyle konus esinle  biz ilk 16. Haftada ogrendik erkek geciyodu gonlumuzden erkek dediler sevindik tabi ama oglum diye falan sevdirmedim de sevmedim de hic  kizda olabilir erken daha hagirlisi once saglik dedim ben oyle diyince esimde zaten hak verip bana katildi kizda olabilir fikrini hep asiladim ve 22. Haftada detayliya girene kadar kimseye de soylemedik cinsiyeti en iyisini yapmisim valla

-Reklam-
0 oy
(5,938 puan) tarafından

Nasıl yani bu haftaya kadar erkek mi denildi de kız cikti? Aynısı benim başıma geldi 17 haftaya kadar erkek denildi hatta pipisi bile gözüktü 20+3 te kız denildi aklım çok karıştı .sizde pipiyi görmüş muydunuz ?

tarafından
Anladigim kadariyla erkek denilip sonradan kiz denmemis. Kiz oldugunu yeni öğrenmişler. Benim de kafam karisti.
(5,938 puan) tarafından
Benim anladigim da erkek denilmiş kiza dönmüş galiba .Erkek beklerken diye yazmış canım ama
0 oy
(3,522 puan) tarafından

Erkeklerin erkek çocuk diye diretmesi ve sadece ona sevinmesi benim ciddi anlamda sinirlerimi hoplatıyor!!!! Bi şükredin ya çocuk sahibi olamayanlar var erkek değil kız diye üzülmek nedir arkadaş o da senin evladın şöyle de bir gerçek var ki kız evlattan hayır var erkekten değil o kız evin herşeyine koşturacak sevgili erkek isteyen babalar hasta olduğunuz da erkek çocuğunuz değil kızınız bakacak size!!! İnşallah rabbim annelerimizin içinden geçeni kabul eder :)) benim de cinsiyeti kıza benziyor demişti doktor sağlıklı olsun erkek kız fark etmez  

(5,938 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok güzel yazmışsın benim babam yatacaktı 42 gün önce vefat etti abim annemlere 300 metre ileride oturuyor ve inanır mısın eşi lanet biri Allah hidayet versin eşinin korkusuna 3 sene babam yatalak kaldı toplasan 5 kere gelmediler babam vefat etti 7 gece kuran i okundu 2 gün uğradılar o kadar kaç gün geçti tık yok ama biz 2 kız kardeş 1 de erkek kardeşim daha da var gün aşırı annem deyiz ki benim evim annem e 45 dk uzaklıkta çalışıyorum da ama babamı yıkadım da tras ta ettim hafta da 2 kere inan Allah vicdan merhamet versin.be diyeyim ki.hayırli evlat olsun yeter ki.cinsiyet ayrımı yapan a o kadar kızıyorum ki ne çocuklar var yavrularım minicik bedenleri ile savaş veren.ablam 10 yıllık evli daha bebegi 3.tup bebek te tuttu 9 yil anne olmak için çabaladı.
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Cok mu üzülmüş o da onun evladi bence boyle düşünmesin rabbimin gucun3 gider dua etsin sukretsin

0 oy
(31 puan) tarafından

Soyle eşiné şükret sin ben ikiz hamileyim 2 günde bi Kalça dan ilaç kullanıyorum hergün de göbekten ve ikizlerim in ikisi de kız eşim bi kız bi erkek olsa daha yeter demişti onca eziyet çekiyor sun yazık günah demişti ama ikisi de kız ilahi takdir napalım hayırlı olsn eli ayağı düzgün olsun da bizim için en onemlisi cnm :)

İlgili bir soru bulunamadı

377,322 soru

11,291,716 cevap

34,709 kullanıcı

...