Gecen yıl subat ayında 5 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim. Kendime gelemedim uzun bir süre rabbime Her zaman dua ettim alan da veren de sensin,çok şükür bana tekrar nasip etti şuan 38 haftalık gebeyim rahim ağzına dikiş atılarak bu haftalara geldim. 36 haftada dikisim alındı deprem günü cok korkunçtu çok fazla sancılarım oldu geçti şükür, şuan deprem nedeniyle evimizde değiliz, kayinvalidem kaynim gille beraber köye geldik bir yakınımızn evine , sadece küçük bir valizle bebeğimin beşiği evde eşyaları evde, kapı süsü hediyelik eşya sipariş etmiştim öyle kaldı . Kargoya verilmesi bekleniyor. Hastane çok uzak 40 50 dakikalık yol annemler ayrı çadırdalar nasıl olacak bilmiyorum yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum, birsey olacak diye. İçimde kötü bir his var birde 13 14 şubat da tekrar deprem olur diyorlar ondan da çok korkuyorum ya bebeğimi görmeden ölürsem ya doguramazsam ne kadar dua etsem de içim rahat olmuyor ne yapmalıyım sizce bana dua edin kimin duası kabul olur bilinmez içinizden de olsa söyleyin Allah şimdiden sizden razı olsun