0 oy
1,427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

image

aKizlar benim çocukluğum gençliğim böyle eevlerde geçti. O kiKuzine in başında duracaksın k yanakların kızarak iyice.  Şimdi herşey suni. Keyif vermiyor hiçbir şey. Eskiden bizi ısıtan soba sadece o soba değil Sobanin verdiği huzur...

15 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından
Ah keşke geriye dönsek herşeyi veririm 
tarafından
O zaman ki huzuru maalesef artık hiç bir şey vermiyor.
(748 puan) tarafından
Aynen vermiyor bizim çocuklarımıza da eski zamanı yasata bilsek
-Reklam-
0 oy
tarafından

Niye yaptın şimdi bunu gece gece :'(:)

tarafından
İnsanlarda yoruldum. Yalandan sahtekarlıktan,  riyadan , insanların para için herşeyi yapmalarından, .... Böyle uzayıp gidiyor. Yoruldum..
0 oy
tarafından
İnan özledim bende o zamanlara gitmek isterdim :)
tarafından
Hemde ne çok,  İnsanlar birgün malın mülkün huzur vermediğini anlıyor, Ama bir çok kişinin hayatını yakıyor yıkıyor yok ediyor ondan sonra da pişmanlığı da işe yaramıyor...
tarafından
İş işten geçtikten sonra anlasan kaç yazar değil mi
tarafından
Aynen kuzum aynen...
0 oy
tarafından
Şu resmin adını koy deseler huzur derim bir damla iyi niyete doğallığa samimiyete muhtaç oldugumuz şu günlerde. 
tarafından
Değil mi. Huzur... Her şeylere sahip oldugumuz ama , Bunlarla birlikte kendisinden uzakladtiğimiz Huzur....
0 oy
(10,039 puan) tarafından

Eskidendi o huzuru bulduğumuz ortamlar ahh ne güzeldi..

Arkadaşlıkların, dostlukların olduğu büyüğün küçüğünü sevdiği, küçüğün büyüğüne saygı gösterdiği. 

Ne internet, ne tv telefon yoktu insanlar yüz yüze konuşup sohbet ediyordu..

Evde yapılan yemeğin kokusunu köpek alsa o bile nasibini alırdı, şimdi komsular bile düşünülmüyor o yüzden her şeyin bereketi azaldı..

Şimdiki bebeklerin çocukların yeni dadısı tv internet  tablet oldu..

Daha bi çok şey..

Eskidendi o güzel huzurlu günler :(

tarafından
Doymuyoruz tatlım doymuyor.
Malesef meta nın bizi mutlu edeceğini zannediyoruz. Aldıkça alıyoruz. Aldıkça mutsuzlaşiyoruz.
En iyi telefonun bizi mutlu edeceğini sanıyoruz ama Malesef bizi mutlu eden arkadaşının dostunun yüzündeki gülümsemeyi hissetmek, bunu bize vermiyor. Mutlu etmiyor..
En lüks evlerde yaşıyoruz ama içinde anne baba duası yok , mutsuz oluyoruz.
En iyi arabalara biniyoruz ama bizi sevdiklerinize götürmüyor... Lüks AVM lere tatil beldelerine götürüyor. Mutlu olmuyoruz...
Çok paralar kazanıyoruz ana içine haram bulaşıyor, içine kul hakkı bulaşıyor mutlu olmuyoruz olamıyoruz.
0 oy
(650 puan) tarafından
Biz o kabak çekirdeğini nasıl yerdik... Her şeyin farklı güzelliği var, köyde - yaylada hâlâ kuzine olduğu için çok aramıyorum... 
0 oy
(228 puan) tarafından
Bnm evde var buyur gel bi patates atalım
tarafından
bizde bişey bulamazsak acil hemen patates atıyoruz:))))
(228 puan) tarafından
Aynn öle canım hazır yemek ve ısınıyorsun oh mis
0 oy
(1,185 puan) tarafından

Benim annemlerin evi halen öyle sobalı içinde patates közlemeli üstünde bi kazan kaynayan su ve etrafımdaki huzurlu insanlar <3

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Gece yattığımda tavana araba ışığı vurunca hayâli soba gibi bakıyorum :)

Sahi üşümek bile ne kadar güzeldi:unsure:

tarafından
6aylik evliyken eşim askere gitti kısa dönem.kisa denk gelmişti sobayı yakip yatardım hemen tavanda alevleri izlerdim :)))
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Keşke geriye dönebilsek canıma şuan bende evimde soba kullanıyorum ama eski tadı vermiyo malesef
tarafından
Tabiki tatlım. Soba bahane.  Saydım ya yukarda sevgi saygı kalmadı huzur olur mu?
İnan degerlerimiz zayıfladı huzur olur mu hiç.
Aile kültürümüz dejenere oldu huzur olur mu hiç
Sosyal yapı bozuldu huzur olur mu hiç
(1,818 puan) tarafından
Malesef ki öyle canım :(
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ahh ahh aynen öyle canım ben çok az sobaya şahit oldum 5 yaşına kadar ama haftasonlari sırf soba için babannem de kalırdım 
tarafından
Apartman dairesi olmasa eşim bı odaya soba kuracak ama malesef imkanı olmuyor.
(5,935 puan) tarafından
Al benden de o kadar ama olmuyor malesef ki
0 oy
tarafından
bizim sobada firinliydi ama hiç kullanmazdı annem bi sıcaklığını göremedik şimdi bizde yeni aldık böyle.firinli herşey yapıyorum ekmek isitiyorum çay yapıyorum herşey apayrı lezzetli ama ne yazıkki eşim kova ve ödün için yardımcı olmuyor herşey beni bekliyor diye keyfini süremiyorum işkence gibi geliyor sanki 
tarafından
ahahaaa soylemesi kolay tabi :))
tarafından
Kiyamiyon demi
tarafından
bekara koca boşamak kolay diye bi laf vardı gülerdim hep halbuki gülecek ne varsa al işte hem çocuk hem alışkanlık derken eşim de istemiyor falan yanaşmıyor ayrılığa değişik yani evlilik
tarafından
Kuzum benim  yaa şakayla karışık  sanırım  yarana bastım. İnşallah herşey düzelir.
tarafından
sağol canım benim yok ya nerden bileceksin ki canım olur öyle yani normal
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Zamanla beraber eşyalarla beraber insanlarda değişti yada hep aynıydılar biz mi yeni farketttik büyüyünce :'(

tarafından
Yok yok insanlar değişti. Bizler değiştik.  Çoğaldıkça azaldik. Kalabaliklastikca yanlizlastik.
(5,435 puan) tarafından
Cok doğru canım...
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Suan ayni sobayi kullaniyorum kuzineli bir cok yemegi ustunde yapiyorum gercekten soba gibisu yok banyodan cik gel saclarini kurut onunde at kuzineye patates vs uste bi demlik cay gel keyfim gel ;)
tarafından
Ohhh. Rabb'im ağzının tadını bozmasın kuzum. Nerede yaşıyorsun. Çıkar gelirim haaaa.
(3,615 puan) tarafından
Elazigdayim canim herzaman beklerim :)
0 oy
tarafından
Kiz gel bana misafir edeyim seni benim ev sobali
tarafından
Neredesiniz ?
tarafından
Denizli civrildeyim canim
tarafından
Tamam geleyim kız severim Denizli'yi

İlgili sorular