Hayırlı akşamlar
Arkdaşlar biz neden hiç akılanmayiz neden hiç biseyden ders cikarmayizki oysa bugun varız yarina belki yokuz bunu şu dönemde cok daha iyi anlamışken
az önce misafige gittik ben cok fazla sevmem kimseyle oturup kalkmayi cokta gitmem zaten kimseye fazlada arkadasim yoktur zaten ama esimi aradi arkadasi bende tanyrm eslerini evlendgmzden beri gittik hala koltuk takimi vs olmus olamamjs perdeler olmus olmamis vs bunun derdindeler oysa 5 saniyelik bi sarsıntıyla hersey yok olabiliyorken kayınvalide dedikodusu vs tamam kayinvldlermz iyi olmayabilir ama suan bunun mu konslck zamani kayinvalide dedikodusu yapildi bende katilmadim biz o yaşa gelince nasil olcaz bakalim dedim diye disladilar gibi hisettim cunku boyle dusunuosan sen daha yorulmamissin dediler ben 5 yilik evlym bazi seyler oldu ufak yada buyuk ama insanin yasi degil yasadiklari onemli derler ya bende oyle dedim sonrada daha dur bakalim ne yasadin dediler insalara laf atmak zor gercekten anlamakta zor moralimde bozuktu aman sen cok takion heralde kafana bos ver vs dediler ama bu gundemimizdedi olayi 1 saniye bile untmyrm gittime gideceme pisman oldum zaten anca kafami agrittim geldim boyle insalar icin 5 saniyeni bile harcamana degmez