0 oy
2,131 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
Öncelikle ölenlere Allah rahmet eylesin başımız sağolsun Taha duymaz fenomen bilen biliyordur enkazda o dakalmis Hatay'da halasının evinde soylenilenler doğrumu acaba öldüğü saklaniliyor diyorlar

28 Cevaplar

0 oy
(2,468 puan) tarafından
Ben öldüğünü düşünüyorum şahsen yoksa çıkardı herhalde ya kaç gündür. Orada çalışma filan da yapıldı. Tabi bilemiyorum yine ama ben şahsen ablasının yüzünde malesef ki üzüntü görmedim. Videosunu izlemiştim üzgün değildi yani samimi değil hiç yaaa sonra bu olay patlak verdi dedim demek ondan böyle. 
-Reklam-
0 oy
(9,760 puan) tarafından
Nasıl bir Taha duymazmış tam bir haftadır bu konuşuluyor 30.000 insanımız öldü bunun kadar konuşulmadı ya
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Oyun olduğunu söyleyen de var ölmedi zaten sağ diye fenomen ya bilemedin açıklayan çıkar herhalde 
0 oy
(50,804 puan) tarafından
kim oldugunu bile bilmiyorum eger reklam icin cikmiyosa prim icin cikmiyosanyazik
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Çıkar kokusu ama enkazda gibi.

Kurtarılsaydi derlerdi.herAlde 

Yada öldü ise kimsesizler mezarlığına gömmüşlerdir çünkü çoğu kişi öyle olmuş.

0 oy
tarafından
Bende ablasının sakladığına inanıyorum çünkü hangi abla kardeşi enkazdayken takipçisi çoğalınca profilini düzenler hangi aile enkazın başına gitmez hangi baba çocuğunun nerede kaldığını bilmez COK UZULDUM CUNKU COCUK AİLESİ İCİN CABALADİ VE DİYORDU AİLEMİN GOZUNDE DEGERİM YOK DİYE GERCEKTEN OYLE OLDU GARİPTİ ÖLÜMÜ DE GARİP OLDU COCUGUN
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Duydum ne olduğu beli diyil olduğu daire tek yıkılmamış ustüne yıkılan daireler varmış en aşağı kata olunduğunu duydum 
0 oy
(16,862 puan) tarafından
Prim kasmaya çalışıyorlar bence 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 263 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 559 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,456 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,088 soru

12,105,312 cevap

36,425 kullanıcı

...