En başlarda enkaz altındadır filan diyordum ama Bu işte bir iş var 8 gün oldu. O binada 10 kişi cikarmislar nedense Taha durmaz bir haber yok olusu yada dirisi illa çİkar yani.Ailede rahat gibi geldi bana sanki ablası madem niye ilk deprem aninda hemen kosmadi enkazın yanına gitmedi insan o an dünyayı yıkar ama o, o sırada evde canlı yayın yaptı yahu insanın canlı yayın aklinami gelir o an kardeşin gitmiş.bi git koş bağır çağır yik ortaligi dinleme kimseyi.zaten gözüm tutmadida ablayi.en son çare olarak canlı yayından yardım istenir.depremde enkazın yanında bir anne vardı parcaliyodu kendini ailesi vardı çünkü çocukları belkide orda reflek olarak bu duruma düşer insan.. yani bilmiyorum eyer ölmüşse ve söylemiyorlar da halen enkaz altindaymis gibi davraniyolarrsa takipçi sayısını artırmak içinse eyer yazıklar olsun derim bir can gidiyor ve hale takipçi sayısını bilmem neyi dusuyolar. Hic değeri yokmuş çocuğun, ailesinin gozunde. Yazik oldu garibana.o abla olacak sahsada prim vermeyin paylaşımlarına muradına ermesin. Allah sonlarımizi hayır etsin.zaten başımıza ne geliyorsa şu zina kokan sosyal medyalar yüzünden oldu...