Kızlar bende evini kaybeden depremzedelerden biriyim şükür ki canımız sağ.Surekli içime birşeyler düzelecek umudu geliyor ama sosyal medya üzerinden denk geldiğim şeyler hiç iyi değil kehanetlere asla inanmam sirke girmem fakat hani kehanet gibi gösterilen aslında ülkelerin yaptığı suikastlae varya onları insanları ürkütüyor.Bir yazıya denk geldim bizim ulkemizden bahsediyor iste geceleri ülke hep sallanacak bir ve ikinci bahar da bir daha böyle büyüğü olacak Efes yok olacak falan filan yazıyordu.Evet kehanetlere inanmıyorum ama bunları ülkelerin tetiklemesine inanıyorum oyuzden dün geceden beri kendime gelemedim aynı şekilde Simpsonlardada biseyler geçiyormuş yani ülkemiz üzerine oyun oynayanlar çok belkide psikolojimizi yıkmak için bunları ortaya çıkarıyorlar ama dünyanın sonu olduğunu düşünmeden duramıyorum hiç iyi deilim herkes gibi emziriyorum bugün bir göğsümdeki süt çekilmiş bitmiş çok üzüldüm onada .depremden buyana kendimi ilk dega böyle saldım karamsarlık üzüntü panik atak biliyorum tim kardeşlerim böyle.Allah yardimcimz olsun inşallah o yazılanlar gerçek olmaz