0 oy
299 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (120 puan) tarafından
Hanımlar yuzumdeki sivilceler nasıl geçer etkili bir merhem ilaç vb oneriniz var mı lütfen acill

7 Cevaplar

+1 oy
(18,115 puan) tarafından
Bence mutlaka cild doktoruna git diğer türlü birisinin sana önerdiği sende iyi sonuç vermeyebilir 
(120 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora git ona göre ilaç veririler yanlış krem kullanma daha kötü olur
(120 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Cildiyeye git canim diğer hersey geçici veya dahada artiriyor. Kısaca söyleyebileceğim hergun cildini temizlemen
(120 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Tek care roacuttane
(3,370 puan) tarafından
5 yıl çoçuğu olmaz. Sonrasında bebek isterse zorluk çeke bilir
(368 puan) tarafından
E bende içtim hemde 1 yıl. Niye 5 yıl cocugu olmaz dedin
(1,415 puan) tarafından
Alakasi yok kulak dolma bir bilgi bu. Ben suan roacuttane tedavisi goruyorum doktorum hic boyle birseyden korkma kulaktan dolma bir bilgi dedi
(368 puan) tarafından
Yok ama bende ibs yaptı 6 yıldır kabızım. Bin tane sivilcem olaydı da ıcmeyeydım. Coook pısmanım.
0 oy
(3,370 puan) tarafından
3 tane stretasit ez un gibi + 2 aspirin ez un gibi + 3 levometsin ez un gibi yap. Karıştır. Sonra rezersin spirtine ilave et . Svilce olan noktalara sür sadece. Çok etkili. Bi hemşire yazıb vermişdi bunu bana. Ama çok acı tadı kalıyor yüzünde. Yani saatler bile sonra çoçuğun eşin yüzünden öpse çok acı diycek. 

Kozmetik bakımdan yazsam eğer: yağlı ciltler için  yüz temizleme jeli, maskesi, pilingi, siyah maske, tonik, losyon, krem. Cildine uygun bi alışveriş yapman lazım.
(120 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(587 puan) tarafından
Dr kontrolü ve her ay kan vererek ben 'Roaccutane' ilacını kullandım. Biraz yan etkileri fazla bir ilaç ama güzel sonuç veriyor. Birde kış ayında kullanılması öneriliyor. Cildiye bölümüne gidip kan vererek Dr un da yazarsa kullanabilirsin 
(120 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
14 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
26 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
15 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde senemulucay3 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.

410,838 soru

12,362,773 cevap

41,697 kullanıcı

Kategoriler

...