Sonuna kadar güveniyorum ikisine de.
He birde O güvendiğin devlet imar affını açtı tatlım, o güvendiğin devlet elin afganını süriyelisini aldı ülkene. Deprem öldürmez binalar öldürür. Ve bu binalara izin veren kim ben mi sen mi yoksa devlet mi?
500 koruma ile geldi devletin, gene aynı devletin 38 milyar diyanet vakfına her yıl bütçe ayırıyor.
O bütçeyi bağışlasın depremzedelere. Aynı devletin altında milyonluk arabalar var hepsinde.
Mesela aynı devletin yıllarca bizlerden deprem vergisi topladı nerede o vergiler. Neden hayla bağış yapın bağış yapın diyor. Daha sayayım mı.
Neden.
Haluk levent te yada Oğuzhan da böyle arabalar yok.
Hee birde oraya yardımları oraya onlarda yaptı.gece gündüz çalıştılar. Bakarsan görürsün.
Oğuzhan Uğur babala tv de çalışıyor 500 kişi. Twitter da bir belediye personelinden onay alıp paylaşmış, sonra haber yanlış olduğu ortaya çıkınca kaldırılmış, bölge insanın çok etkilendiğini düşünmüyorum. Çünkü oralarda zaten telefon şebekeleri çekmiyordu.
Mesela aynı devletin neden hayla insanlar iletişim olayını çözemiyor. Binsin türkcelldi, Vodafonedu, türktekomdu neden şebekeler yok diye.
Daha yazamayacağım kadar çok şey var.