0 oy
1,055 göst.
Diğer kategorisinde (1,138 puan) tarafından

10 Cevaplar

+5 oy
(3,355 puan) tarafından
Kendi dışkısını yiyen adam mı doğruları soylicek ben inanmıyorum bu adama
(2,105 puan) tarafından
Bizim bilim adamımız yokki hangi bilim adamı geçende Tv'de izledim öyle söyledi gazeteci kadın bu depremi japonlar gazetelerin de dergilerin de yazmışlar onuda mi okumadiniz diye bağırıyordu kadın
(3,355 puan) tarafından
Gir bak koskoca bilim adamı kendi bokunu yemiş izle
tarafından
Adamın ateist olması ile bilim insanlığı arasındaki bağlantıyı çözemedim :) Neyse kim ki bu adam diyen bir kitleyle Celal Hocayı tartışmayacağım tabiki :)
(2,105 puan) tarafından
Ecelidunya okadar tarstisacak şey cokkkki bu ülkede o yüzden herkes susuyor:) adam bilim adamı olduğunu burdan atesit olduğunu videosu var  aynı zamanda yeni öğrendim kendi dışkısı ni yemiş
(2,105 puan) tarafından
Defne Batuhan bende bunu düşündüm demek dışkı yemedigi için bilim adamımiz yok diye kanıtlandı gerçekten yokmuş bu ülkede bilimi öğrenen bilen bir adam
-Reklam-
+3 oy
(295 puan) tarafından
Dış güçlerin işi bu  etkisi var diyenler madem öyleyse neden savaş açıp onca zaman uğraşmak yerine kendi askeri gücünü ekonomik gücünü kullanmak yerine  depremi o ülkelerde yaptirmiyorlar akıl var mantık var birazcik düşünün Rabbim bize hayvanlardan farklı olarak düşünme gücünü verdi Allah aşkına düşünün biraz Rabbim ol der ve olur bu kadar basit haa adamlar nasıl biliyor derseniz zaten bunu araştırıyorlar inceliyorlar rapor haline getiriyorlar bizim yer bilimciler bile bas bas bağırdı deprem olacak diye ve oldu da hala da yorumluyorlar buralarda da deprem olabilir diye o zaman da mı dış güçler diyeceksiniz.?
(19,997 puan) tarafından
Hayır o zaman dış minnaklar diyecekler agsgshshs
(295 puan) tarafından
Valla şaşkınlıkla okuyorum daha neler duyacaz daha
+2 oy
(19,997 puan) tarafından
Çok güzel açıklamış. Herşeyi komplo teorileriyle açıklamaya çalışanlara gülüyorum 
+1 oy
(10,116 puan) tarafından
Allah'tan başka kimin gücü yeter ki dağı salamaya 10 ili salamaya 
+1 oy
(6,437 puan) tarafından
Simpsonsları izlediniz mi kahramanmaraş bölümünü pekii abd nin gemi gelmeden bi kaç saat önce konsolosluğunu boşaltması tamam gaybı rabbim bilir ama abdnin elindeki teknolojileride boş sayılmaz fay hattıyla oynayabilirler abdli onca bilim insanı deprem olacak falan dedi nerden bildiler o zaman deprem konusunda bende Rabbimden bilir ona sığınırım ama devletin bu konu üzerinde de durması lazım acaba mı demesi lazım adamların sadece belirli bölgeleri var abdli eski uzay gemisi kullanıcılarını dinle askerleri falan neler görüp neler saklanıyor o bölgelerde konuşmasın diye çoğu arkadaşının öldürüldüğü falan abd diyince durup bi düşüneceksin bence 
(3,355 puan) tarafından
Aynen canım söylediklerinin hepsine katılıyorum ama inanmıyorlar yapamazlarmiş ama Nicola Tesla 1900lu yıllarda bir binayı 3 dk boyunca sallamis sonrasında geliştirmişler bu teknolojiyi ama bizim cahiller komplo teorisi diyorlar öyle birşey olamaz diyor belki yine deprem olacaktı ama bu kadar etkili olmayacakti ben ilk defa gördüm 10 ilin etkilendiği depremi belkide dünyada bir ilk değişik planları var nüfusu azaltmaya yönelik hatta geçen gün Romanya da bir kadın insanların ölmesi gerekiyordu diye bir konuşma yapmış daha Allah bilir neler planlıyorlar Rabbim planlarini bozsun inşallah
(6,437 puan) tarafından
İnşallah canım bu konuların üzerinde devletimizin durması gerekiyor bence hiç birşey tesadüf değil inanan inansın inanmayanlarında kendi bilir
0 oy
(20,615 puan) tarafından
İçim rahatladı valla sağol
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Değil ya. Fay hattı apaçık belli Naci görür 15 gün önce söylemiş depremden. Karaman maraş malatya ve Hatay diyor. Ardından Hakkari diyor. Bekliyoruz diyor. Marmara depreminden hariç.
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bilime inanın bas bas bağırdı uzmanlar önergeler verildi, raporlar yapılacaklar sunuldu sonuçta aksiyon alınmadı. Kolay olan o yaptı demektir zor olanı seçip şapkayı önümüze koyup biraz düşünelim. 
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ya millet kafayı yedi zaten yoktu şimdi tam bitti olanda gitti 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 406 göst.
+1 oy
20 cevap 369 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 360 göst.
+2 oy
15 cevap 575 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (134 puan) tarafından soruldu

410,550 soru