Dün yazmıştım hatırlayan varsa eşimin yaptıklarını. Dün dolaptan magnet resimlerjmiz vardı. Kaldırmıştım. Sabah ise giderken 5 te kaldırdı beni bu resimler bundan kalkmayacak diye suratima bardak attı. Kardeşimde uyandı beni aldı içeriye kitlesi birsey yapar diye . Giderken de hayatımın içine ettin falan diye konuşa konuşa gitti. Kendi aldatıyor psikolojik şiddet uyguluyor her nedense ben hayatının içine etmiş oluyorum. Sabahın köründe annesi babası kardeşi kaldı onları aramış gitmeyim diye başıma dikti her zamanki gibi oğullarının bisey yapmadığını savundular . Gönderdim ortanca ablam anlatmış anneme falan durumu babam aradı. Yoruldum artık kızım herseyden yoruldum bunaldım çıkın gelin hepiniz dedi baya bağırdı onada hak veriyorum 4 kızı varsa 4 kizininda evlilikten yana yüzü gülmedi. Büyük ablam eşinden ayrı zaten. Annem aradı akşama hazırlanın sizi almaya geleceğiz dedi. Haberi yok eşimin özür mesajları atiyor hala yapmadığını Sabah ki tavrının yanlış olduğunu ama daha önce aldattım ama şuan aldatmadıgini . Hakkını ödeyemem farkındayım seni çok üzdüm ama artık düzeleceğini. Sen beni silsende ben seni silemem falan dedi . Hiç birine cevap vermedim. Çünkü çok yoruldum. Bu sefer gidiyorm tamamen bakalım bundan sonra neler bekliyor oğlumla beni. Haa birde bugün evlilik yıl donumumuz ve başıma gelen bu . Dua edin bana lütfen hiç iyi değilim:(((