0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi kızlar 2.5 aylık bebeğimiz var. 1 hafta öncesine kadar kucakta durmayı, uyumayı, ordan yuzumuzu izleyip kendi kendine agulamayi çok severdi ve onunla konuştuğumuzda çok heyecanlanirdi. Karın üstü zaman geçirmeyi, zeka kartlarini takip etmeyi çok severdi. Evin içinde turlamayi çok severdi.

Şimdi kesinlikle kucakta durmuyor, aldığımız anda ağlamaya başlıyor.

Konuşmaya çalışıyoruz ne cevap veriyor ne yüzümüze bakıyor.

Karın üstü zaman geçirelim diyoruz ona ağlıyor

Evi gezdiriyoruz ona ağlıyor.

Gazi sancısı falan yok eminim uykusu ya da beslenmesi de sorunsuz problem yok.

Ama kızı memnun edemiyoruz bı turlu ve sıkılıyorum da birazcık ne yapacağımı bilemiyorum artık çünkü hiçbir şey mutlu etmiyor ve bizle iletişimi tamamen kesti çocuk bı anda.

Neden böyle? Nasıl başka aktiviteleri yapabiliriz 

5 Cevaplar

+2 oy
(7,824 puan) tarafından
Konuşmaya çalışıyorsun cevap vermiyor mu Allah Allah 2 buçuk aylık koca bebek aslında. 
tarafından
Yıldızlı ben Anladım olabilir bebekler çok sık huy değiştiriyo bi de senin ruh halinden de çok cabuk etkileniyorlar akışına bırak düzelecektir sen sevgiyle kucaklamaya devam et canım
tarafından
Teşekkür ederim iki cevabın için de :) insanlar ilginç gerçekten
tarafından
Boşver amaaaannn burda böyle iğneleyici ve aşağılayıcı yorum yapmayı seven bi güruh var. Bişey sanıyolar bunu
tarafından
Yok valla takilmadim hiç tahmin edebiliyorum:) Cook teşekkür ederim tekrardan canım benim
(7,824 puan) tarafından
2 aylık bebek seslere tepki vermez ancak çok yüksek sesle konuşursan irkilir komik olan ben değilim. Zeka kartlarının o aylarda kullanıldığını bilen anne bunu da bilir araştırır çünkü boşuna canını sıkmaz.  ?  Senin iki saçma lafına kırılacak kadar  ergen  değilim merak etme. Ve haddini bil  üslubuna dikkat et arsız olan ben değilim ama bir arsızlaşırsam başına bela olurum. sadece SANA yorum yapılırsa cevap ver. İnsanların yorumlarına burnunu sokma !
-Reklam-
+1 oy
(2,105 puan) tarafından
2.5 aylık bebek daha 3 aylık olana kadar bile bizleri net görmüyor ki neyin aktivitesi gazı vardır büyüyor bu bebek sürekli temas edin sakinlessin siz sakinlesin bundan hoslanmadi bunu yapalım diye oyuncak değil ki bebeğiniz gayet normal bir durum  bazi bebekler kucak sevmez yere yatırın konuşun yanına uzanın 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Atak olabilir 
0 oy
tarafından
Ataktir canım korkma düzelir 
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Atak haftası olabilir, gaz olabilir,nazarda olabiir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.