+1 oy
1,377 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Doğma büyüme Istanbulluyum burda büyüdüm her karışını bilirim değil şehir semt olarak bile değiştirsem sıkılırım kendı semtime kendi evime gideyim derim. Evim ayrı ama eşim ve ailesi her konuda birler kendi işyerleri var paraları hesapları herşeyi bir. Şimdi hem depremden dolayı hemde Mardinde arsaları olduğu için oraya taşınmayı düşünüyorlar ve ciddi ciddi bunun için harekete geçtiler arsada 3 katlı ev yapacaklarmış biz bir katında kaynanamlar bir katında kaynim lar bir katında yani aile apartmanı. En nefret ettiğim şey Allah aşkına ben gurbette ne yaparım düşündükçe kafayı yiyorum helede aynı binada ben evimde bisey yapsam herkes duyar be mahrem kalır.ne bisey Mardin güzel yer ama bunlar Nusaybine gidecek. Resmen sınır da Allahım benim ne isim var oralarda Günlerdir dua ediyorum olmasın diye bugün kaynim istanbuldaki evini satılığa çıkarmış satılırsa onun parasıyla mardinndeki evi yapmaya baslayacaklarmis kızlar Allah aşkına dua edin bana ben oraya gidersem ne huzurum kalacak ne mutluluğum ne olur gitmeyeyim 

30 Cevaplar

0 oy
(2,268 puan) tarafından
Allah kalbine göre versin inşallah istedigin gibi olur
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Memleketi Mardin olan biriyle evlenmeseydin keşke bende hep şehirde yaşadım eşim köylü köylü diye asla kucumsemiyorum ama ilk başta şehirde yaşadık daha sonra oda köye taşınmak istedi ne kadar istemesemde mecbur peşinden gittim baştan iyi araştırıp iyi düşünmek gerekiyor evluliklerde
0 oy
(7,736 puan) tarafından
Ama bu eşinin tek başına alacağı bir karar değil ki Allah'a dua edeceğine inşallah olmaz diye kocanla konuşsana kesinlikle istemediğini 
0 oy
(309 puan) tarafından
Canım bizimde evimiz ayrıydı yarın evimiz bitiyo alt üst kalicaz. İnan mesafeni koydun mu kimse sana bişey diyemez. Ben olsam giderdim deprem bölgesi Allah korusun senin goremediklerini Allah görür belki bı depremden koruyodur da sizleri o şekil bı yol göstermiş size elinizde fırsat varken gidin derim. Kaç bin kişi İstanbul'da korkuyla oturuyo en azından eşin ailen güvende olursunuz ben olsam hiç düşünmem giderim.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Canım benim bilim.adamlari.bangir bangır bağırıyor İstanbul'u boşaltın diye her şeyde bir hayır vardır uzulme
0 oy
tarafından
Kız gıt bır sey olmaz inan ne olacağını bılmıyoruz her şerde vardır bır hayır bende mardındeyım kaynanamlar Maraş'ta çadırda lar evlerı sağlam gırerler ama ben diyorum gelın benle belki gelirlerse götürürüm evet zor olur benım ıcın ama onlar ıcın cok daha zor bır de ben o eve tek gıremem esım nobette olunca ben kızımla 12.kattayım bır de nasıl kalırım korkuyorum vala onlarda gelemeyiz falan diyor da bakalım sende gıt oralar guvenılır sızın ıcın ıyı olur bak bu depremı yasamıs olsaydın Allah korusun o İstanbul'da iki dk durmazdın ev almak ıcın birikim yapardım ben bak bu saatten sonra asla diyorum almam kaynanamın evinin önünde bahçe var zeytin agacları var onları kesıp oraya mustakıl bır ev yaparım bıttı artık ev hayalım yok bile o yüzden sende düşünme bak dua et o depremı yasamadıgın ıcın çok çok ağır bır durum hem nusaybınde güzel çok kötü bır yer değil mardın merkeze de gelirsiniz gezersınıs kocanla sana karısacak değiller heralde
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Bu kadar istmiyosa kocan seni zorlamı götğrecek eşinle konuş istemediğini söyle
0 oy
(862 puan) tarafından
Bende gitmek istiyorum eşim gelmek istemiyorum diyor. 
0 oy
(869 puan) tarafından
Herşeyde bir hayır vardır ama kendi ailen nerede İstanbul'da mı onlara çok uzak olmak üzer beni sadece aile apartmanı karşındaki inasna göre iyi anlayışlı insanlarla olursa neden olmasın

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 733 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 741 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Emojino (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 738 göst.
29 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 470 göst.