0 oy
148 göst.
Aile kategorisinde (504 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Eşimin dedesi rahatsızlandı memleketine gidicek bir haftaligina gurbetteyiz benim de 1byasinda oğlum var yol bir gün sürüyor o yüzden gidemiyorum ben ama burda kimsem yok oğlumla tek başımiza kalicaz beni teselli edermisiniz ? Korkuyorum ya düşüp bayilirsam ya da bana bişey olursa oğlum napar diye

8 Cevaplar

0 oy
(2,994 puan) tarafından
Canım  cocugunla eğlenmeye vakit geçirmeye bak benim esim asker ben sürekli yalnızım ailemin yanında kaldım biraz yine de insanın evi gibi olmuyo 
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Nerdesın şeehir merkezimi. Benim eşim genelde görevde olur suandada maraşta tekim 17 aylık kızımla.
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Anksıyeten mı var kız :) olmayan seyı dusunme eşimin bi yere gittiği zamanları sevıyorum ben kızımla takılıyoruz 3.5 yasında aksam onu uyutup film keyfi yapıyorum kapıları kıtleyıp yatıyorum 
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Eşim yurtdışında Ekim ayından beri bende küçük kızımla tekim ailem İstanbul'da hepsi bi süre sonra alışıyorsun birde kafanda kurgu oluşturma korkmamaya çalış çocuğuna odaklan beraber oyun oynayın kafanı dağıtmaya çalış 
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Eşimin ailesi war burda benim ailem uzakta birgun arayıp oldunuz mu kaldınız mi demedi kimse oyuzden kimseden bisey bekleme kendi kendine sahip çık 

eşim babasını götürdü İstanbula 2 hafta gelmedi 36 haftalık hamileydim 13 aylık oğlum wardi beraber kaldık korkma Allaha emanet et kendimi çocuğunu hic bisey olmaz kuzum 
0 oy
(985 puan) tarafından
Eşim polis bebeğim 2 buçuk aylık gurbette yalnızım 10 gün geceye 5 gün gündüze gidiyor ve 10 gündür deprem bölgesinde bebeğimle yalnızım ha akrabalar var burda ama İstanbul kırk yılda bir anca gelirler kapıyı bacayı kitleyip uyuyoruz hiç bisey olmuyor Allah in izniyle korkma :)
0 oy
(109 puan) tarafından
niye en kötüyü düşünüyosun ki ne güzel oğlanla başbaşa bir hafta güzel güzel etkinlikler yapın eğlenin 
0 oy
(802 puan) tarafından
Beteri beteri var gurbetde 3 çocuklu olanları düşün

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 588 göst.
8 Aralık 2021 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 237 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu