sıkıldım artık ne yaparsam yapım olmuyo
sakin ol canim noldu
Onca bedensel, zihinsel engele sahip insan hayata tutunurken sizin düşünceniz kolaya kaçmak:) hayattan vazgeçirecek ne olmuyor bu kadar?
Eger beceripte olemezsen sonrasi kopekler gibi pismanlik
Hic isyana dusme bu dunyaya ne icin geldigimizi unutma hersey bir imtihan ve ALLAHtan gelen herseye ALLAH icin sabretmek lazim yalan dunya 4 4 luk olmus olsa zaten cennet cehennem ahiret olmazdi RABBİM herkesi bir sekil de sınıyor kimini yoksullukla kimini esle evlatla saglikla yani hic bir insan imtihansiz kusursuz bir hayat yasamiyor yasayamaz da isyan etmek yada ALLAHin verdigi cani almayi dusunmek yerine ALLAHa sigin canim kullarindan degil yaradan da iste isteyecegini vermiyorsa da buda bir imtihandir ve suna emin ol kimse icin canina kiyilmaz sen olsen gitsen canini hice sayip intihar etsen sebebi olan insanlar en fazla 3 gun aglayacak hayat devam edcek malesef ölenle olunmuyor sen ebedi ateste yanarken ugruna canina kiydigin insan 3 gun sonra gununu gun edecek olan sana olacak estafur tovbeye gel canim
Canım isteyince olmuyor olmaya işler xaman gelince sırayla gidicez hepimiz kimse için seçimin telini bile kopartmam valla bu kadar dert etme önce sen Kendine değer ver diğerleri tırı viri
Canm benim Allah eləmesin söyıe deme nolur yaa canm benim biliyom agır geliyo her sey sana kiyamam yaa ama öyle söyleme gunah yaa cocukların var
Ben de kavga ediyorm olmuyor dedigin gibi ne yapsam yaranamiyorm en ufak birseyi hemen yuzume vurur daha deminde agir kavga ettim cinlerim tepemde
1,487,168 soru
24,312,244 cevap
344,814 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın