Kizlar karşı komsum tasindi seviyeli vi kmsuluk iliskimiz vardi cocuklarimiz ayni yasta arada onda arada bnde oynarlardi ev sahibi gelmek isteyince evi bosaltip tasindilar.. gelen ev sahibide 50-55yasinlarinda insanalr geldigi günden veri beni cok darliyor kapimi caliyor drvamli sandalye istedi verdim tabiki ysrdimci olurum sonra geldi kulak çöpu istedi bi geldi evde ustalar var namazimi.kilayim dedi tabi buyur dim bi geldi evini gezeyim dedi dedi. Daginik ama dinlemedi iceri daldi bi geldi kapida kaldim eşin kapimi acsin dedi esim evde yok dedim bi caldi kapiyi ablam vardi gelin vardi evd misagirim.oldugunu gordugu halde kapiyi ablam acip temizlik yapiyiruz haticenin isi var dedigi halfr gitmedi kapida bekledi hali aldim salonuma uymusmu bi baksin dedi ertesi gün oturma.odasinin koltuk örtüleri uymusmu dir cagirdi biktirdi kadin bi samimiyrtte yok yan komsuda akrabasi surekli birlikteler eski komsumu biktirmisti kadin sabah aksam gidiyordu kadin kapiyi acmiyordu yinede caliyirdu sürekli bana gel oturalim diyip.duruyo ben hamilryim.dogumama 1hafta 10gun kaldi bem biyere gelemem islerim.war diyorm ya birde ne isim war benim onlarin icinde ne anlarim sohbetlerinden eşim.kapiyi acma diyor ama oglum kimooooo diye kapiya kosuyor bana bi dadanirlarsa kurtulamam cunku boş insanalr baslarinda torun yok cocuk yok ellerinde iş yok