Sabah belediye de isim vardı sabah evde 9 da çıktım öğlen 1 de evdeydim çok üşüdüm bacaklarım donmuştu. Eve gekince oğlumu uyuttum eşim pazara gitti bende yorgan içinde usinayim diye girdim. Birde alerjim nüksetmisti ilacını içim yattım ama uyumak için değil telefonla oynarken uyuya kalmışım. Eşim eve gelmiş 15 defa aramış yarım saat zile basmış. Uyuyan oğlum uyanmış. Kapıdan eşimin sesi geliyor diye oraya gitmiş oğlum kapıyı aç demiş eşim kilitli açamıyor normalde açar. Oğlum anne nerde demiş anne yok demiş esjm nasıl telaş yaptıysa oğlumda ağlamaya başlamış ben hiç bir şey duymuyorum nasıl uyuduysam ilaçta uyku yapıyor. Hiç böyle de olmazdım genelde hemen kalkarım. Oğlum ağlıyor eşim telaş yapmış. Çilingiri aramış çilingir kapıyı açmaya çalışırken ben oğlumun sesine uyanıp kapıyı açtım. Eşimin gözündeki yaşı gördüm. Nerdesin diye kızdı ama korkmuş belli. Uyandığımda oğlum kapinin oraya oturmuş bağıra bağıra ağlıyor. Eşim ya dedim öldü yada düştü bayıldı yoksa normal değil dedim diyor. Allah depremde eşini çoluğunu çocuğunu kaybedenlere kolaylık versin dedi zor olduğunu biliyordum ama öldüğünü düşünmek bile çok zordu dedi. Rabbim depremzelere yardım etsin.