0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2.53 gibi oldu uykudan uyandım rüya gördüm korktum uyandığım gibi sallandım artçıydı ama bu korku geçmeyecek bitmeyecek galiba ve hep ben kalkıyorum büyük depremde de 4 uyanmıs gerk uyumuştum bundada uyanınca sımdı uyumaya da korkarım evımedd gidemiyorum esımı görece gonderdıldr bır hafta sonra gelirim diyor gelse bıle 12 .katta oturuyorum nasıl duracak orda depremde sadece sallandı mardin ama nasıl kalacam o katta artcısı bile şiddetli olur ya biliyorum ne gelirse Allah'tan gelir ama ister istemez böyle sallanmak korkuyla beklemek okadar kötü ki çocuğum olmasa belki bu kadar düşünmezdım az önce oldu mesela ben kızımın başnda bekledım ne yapabılırım diye öyle onu düşünüyorum ya ne kadar zor bır durum Allah'ım inşallah bugunler geçer korkuyla beklemek kadar zor bır sey yokmuş:'(

3 Cevaplar

0 oy
(14,126 puan) tarafından
Rabbimkorusun tekrar yaşatmasın ben İstanbul'dayım uykuyu unuttum Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin yar ve yardımcımız olsun 
tarafından
Ordakıler de en az bizim gıbı yasamıs kadar oldular çok kötü ya
(14,126 puan) tarafından
İzlediklerim gördüklerim aklımdan çıkmıyor gözümün önünden gitmiyorಥ⁠‿⁠ಥkolay şeyler yasanmadi Rabbim yasayanlara güç kuvvet versin
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Kuzum benim yaşadıkların çok normal ben Konya'da yaşıyorum deprem olmamasına rağmen haberleri çok izlediğim için eşim yatakta hareket etse deprem oluyor diye uyanmaya başladım. Haber izlemeyi bıraktım o yüzden. Şuan çok yeni zamanla atlatacaksin. Instagramda birçok psikiyatrist bedava destek veriyor. kesinlikle destek al bu durum kronik hale gelmeden
tarafından
Öyle canım da ne bilim sallandık baya çok şükür bıt şey olmadı etrafında da olmadı annemlerdeyım adıyaman'da koydeyıs köyde de bir şey yok ama o korkuyu ömür boyu unutmayacam ben sanırım
0 oy
(4,347 puan) tarafından
Hiç birimizde psikoloji kalmadı valla demin oğlum uyandı daha ben uyumadım onu emzirdim salladım baktım köpekler havlamaya başladı kalktım oğlumun sulluğunu doldurdum el fenerini aldım yastığın altına koydum yüzüğüm makyaj masasında duruyordu dur elime takayım olaki enkazdan kurtulduk satıp ekmek alacak Bi şeyimiz olur diyorum şu düşündüğüme aklıma gelene kendim hayret ediyorum insallah geçer insallah 
(4,347 puan) tarafından
Öyle valla canım bende 5. Katta oturuyorum bina 8 katlı Rabbim getirmesin insallah
tarafından
Amin inşallah ya korkuyla yaşar miyiz alışır mıyız bilmiyorum ama sanki hıc normale dönmeyecek bır sey seneye çocuğumun odasını ayıracaktım mesela ama onu da yapamam artık
(4,347 puan) tarafından
Benimki bu ayın sonunda yaşına girecek daha ayırmayı düşünmüyorum uzun süre canım en azından insan kucaklar hemen bazanın yanına yaşam üçgeni kurar
tarafından
Ikı buçuk yaşında sımdı seneye düşünüyordum işte zaten oturma odasında üçümüz yerde yatıyorduk sıcak diye dıger odalar soğuk yıne gıdınce koltukları ortada bırlestırecem üç kişilik yatacak yer ayarlayacam bır deprem valızı hazırlarım küçük el çantası baş ucumda kalsın ne olur ne olmaz ölmezsek eğer bızı az çok hayatta tutabılecek şeyler koyacam inşallah hıc kullanmayız deprem falsn olmaz
(4,347 puan) tarafından
İnsallah canım insallah

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 151 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
16 Şubat 2023 Aile kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu