0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Temizligi seviyorum ama yapmayı sevmiyorum nasıl severek temizlik yapabilir 25 yaşımda ama sanki 75 hissediyorum kendimi esim iyi hayat dolu her seyim var elhamdülillah lakin ruhum yorgun üzgün ve bitik 

6 Cevaplar

0 oy
(14,235 puan) tarafından
Temizlik insanin içinden gelen bisi aç hoşlandığın bi müzik gir bi odaya başla yapmaya ufak bebegin yoksa kulaklık kullan daha motive ediyor
(33 puan) tarafından
Yavrum denedim lakin valla oturma odası otur kalk 3 saatte temizledim o kadar ki nefret ediyorum
(14,235 puan) tarafından
Kız Allah seni  :)
Ben çok severim temizlik yapmayı ama bebegimden hiç tam temizleyemedim eşyan az olur düzenini tam oturtursan temizlemen rahat olur canim
(33 puan) tarafından
Düzenim var esyam çok ama belki zor diye beni bu kadar yoruyordur
(14,235 puan) tarafından
Olabilir canım.ne kadar çok eşya o kadar uzun süren ve yoran temizlik
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Psikolojik destek almanı öneririm canım. Emin ol faydası oluyor. 
(33 puan) tarafından
Esim sıcak bakmıyor yoksa bende ihtiyaç duyuyorum
(245 puan) tarafından
İhtiyaç duyduğunu düşünüyorsan eşine ne ki. Kulağım için hastaneye gitcem de psikiyatriye yada psikoloğa git. Yada ikna etmeye çalış.
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Temizlik yapmak istememek psikolojinin bozuk oldugunu gostermez bence.ben 26yim bende istemiyorum.karae verdim doguma kadar istedigim gibi takiliyorum canim isterse temizliyorum istemezse devrilip yatiyorum esiminde hic umrunda olmaz.dukkanda duruyoruz zaten beraber aksam eve gelincede canim istemiyo acikcasi ben hasta miyim simdi.bebek dogunca istesemde istemesemde yapilcak o isler.bos oldugum gunlerin tadini cikariyorum haril haril temizlik yapanlar cok mu mutluymus
(33 puan) tarafından
İcim rahatladı haklısın aslında ben bazen gaz geliyor ama kısa sürüyor valla kim gelse annem bile evin Pırıl diyor pis degil ama isleri vaktinde degil can8m istedikce gecike gecike yapıyorum
(1,082 puan) tarafından
Bosver ya temizlik insanin kendisi icin gerekli sende rathatsiz olunca yaparsin zaten biri gelcektw ev temiz olcak diye kole gibi yer silip duramam ben herkesin kendi tercihi.
0 oy
tarafından
Bende temizliği seviyorum evim tertemiz olsun istiyorum ama kendimde yapmayı hiç sevmiyorum bende Bi yeri temizlemeye kalkissam kaç saat sürüyor surekli yarıda bırakıp oturmak istiyorum başka biseyle ugrasiyorum 
0 oy
(108 puan) tarafından
Çocuğun varmı?Genelde ben çocuk yanımda olunca yapmak istemiyorum ama o gidince bir güç geliyr )))
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Kız temizliği sevip yapmayı sevmemek nasıl oluyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Prensesim56 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,037 göst.