0 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
Merhaba kizlar. Esim jandarma uzman cavus    2019   girisli..  boludayiz. Tayinlar henuz aciklanamdi ama acaba bize tayin cikarmi bilgisei olan var mi. 4 yildi suremiz. 4 yil bu agustosta dolmusmu oluyor? 

4 Cevaplar

0 oy
(14,822 puan) tarafından
Gözükmüyor mü tayin eşin bilir uzatma mı verdi acaba 
(242 puan) tarafından
Nerden gozukuyor canm
(14,822 puan) tarafından
Onu eşin bilir
Jinetin de çıkar belki
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 yıl diyebiliyorum bızımde 2017 gırıslı esım geçen sene tayin çıktı uzatma verdik kabul oldu bu sene uzatma vermedik tercihler yapılacak hazıranın başı belli olur tabi tayinler falan iptal olmazsa depremden dolayı geçen eşim dedi iptal olmaz ama bilemeyiz işte demısler deprem bölgesine tayin isteyen hemen gidebilir tercih beklemesın eşim dıyor işte annemlerin orada kötü olmasa senı ords bır eve yerleştirir hataya giderdim bır kaç aya konut falan yapılınca gelır alırdım oldu dedım başka hatay maaş yüksek dıye adam benı depremın ortasına götürecek nr yapacam oralarda dedım zaten olmaz dedı heryer mahvolmuş dedi öyle işte tayin bekliyoruz bızde tokat ısparta çanakkale iç anadolyy yazacaz sızın daha bir sene var ama seneye gıdersınus uzatma verirseniz gitmezsiniz
(453 puan) tarafından
Bizim beş doldu  18 girisli açıklanmasını bekliyoruz tayinin bide siz zaten batı gordunuz bı daha batı gorme hakkınız yokki nasıl iç Anadolu yazicaksiniz
tarafından
Canım dogudayız biz daha batı görmedik bız hatay çıksın dıye çok istemiştik tazmınat veriliyor diye şimdi de eşim dedı oraya tayin isteyen gidebilir hani ihtiyaç çok var orda diye tayini beklemeyebılır denilmiş ama benım hatay sevdam bitti o tarafa gıtmek istemiyorum depremden dolayı degıl hanı gittiğim yerde de olur bılemem Allah'ın işi ama o ortamda ben bulunamam psikoloji kalmadı zaten bende o korku bana yettı bır de o insanların hali çok üzülürüm ben istediği kadar maaş yüksek olsun artık istemiyoruz vala iç anadolu ve dıger bölgelerden bır kaç sehır seçecez inşallah sımdı biz mardındeyız
(453 puan) tarafından
Sizin asayiş mi canım bizde şuan batı ama uzatma verebiliriz bakalım gerçekten zor şu durumda bende çok korkarım burdada çok hissettik Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok kotu
tarafından
Evet canım ama uzatma süresi geçti diyebiliyorum bizim arkadasların eşleri hep uzatma verdı bır aydan fazla oldu ama olurda tercıh yaparsanız mardini ilk sıraya yazın çıkarsa tabi çünkü çok tercih ediliyor doğuda rahat yerlerden
(453 puan) tarafından
Hadi ya onların süreleri oluyor mu ki burda daha belli bile değil gidip gitmeyecegimiz açıklanmadı ki bizde Mardin yazmaz eşim Elazığ bile istemiyor tam deprem bölgeleri ay ne bilem çok zor :(
tarafından
Mardin'de bır sey yok deprem bölgesi degıl hatta sadece sallandı hıc bır sey olmadı orda  ve süreli canım nerdeyse tercihler yapılacak bır sey kalmadı sizinde uzatma vermedıgınız ıcın gidersiniz tercih ekranı açılırsa zaten tercih yapılır acılmazsa da yapmazsınız kalmıs oluyorsunuz bız geçen sene uzatma verdik pişman olduk çok sıkıldık çünkü aynı yerde ama bu depremde gördüm ki mardin en rahat şehirmiş sımdıdr eşim tokat diyor tazminat alıyo bende oralardan korkuyorum nereye kaçsak bilmiyorum gıttıgım yerde lojman bulursak gırecem direk bulamazsam da müstakil ev bakacam vala sobalı da olabilir ben yakarım hıc sıkıntı degıl Mardin'de 12.kattayım annemlerdeyım sımdı daha evıme gıtmedım bıle
(453 puan) tarafından
Canım ayıptır sorması maaş ne kadar Mardin'debirde tazminat
tarafından
30 bin oldu nerdeyse canım o yüzden sana diyorum rahat hatay da bu maası veriyor Tokat'ta buna yakın bız ev almak ıcın istedik hatayı ama bitti bu saatten sonra ben ev ıcın birikim yapmayacam esımın aılesının bahcesı var evın önünde kaynanam da benım kafadan zeytınlerı keser yerıne müstakil ev yaparım dedım o da aynı benım gıbı düşünmüş orası da depremden çok fena etkılendı insanlar mahvoldu fay hattı onların mahallesınden gecıyordu bıldıgın ama onların evinden gecmedıgı ıcın hıc bır sey olmadı bır alt sokaktan gecıyordu yollar yarıldı vala yani neresı gelirse gelsin artık ben ev ıcın para bırıktırmeyecem ya
(453 puan) tarafından
Kız delimisin sen ev için para biriktirilmez evler olmuş ne kadar ya müstakil en iyisi gerçekten ben çok korkarım depremden burdada baya hissettik biz Nevşehirdeyiz marasta fena salladı bizde etkilendik ben çok korkuyorum
tarafından
İşte birikim yapıyorduk dedım ya yapmayacam bitti attık diye deprem olduğu gün benim ev hayalımde bitti bedava verseler ben yıne almam müstakil ev yaparız en ıyı malzeme en iyi ustayı getırırsen hıc bıt şey de olmuyor gördük yani
(453 puan) tarafından
Yeni yeni binalar yıkıldı canlar gitti çok üzülüyorum psikolojikmen herkes çok etklendi bende çok etkilendim halen etkisi altindyim
tarafından
Öyle canım bende adıyamandayım annemlere geldım sabahına deprem oldu işte çok kötü bır gündü esımıde göreve gonderdılrr öylece kaldım burda dua edıyoruz haftaıcı bellı olur onlar gıdecek diğerleri gelecek böyle değişim olacak
(453 puan) tarafından
Burda gönüllü giden oldu evlileri göndermediler bekarlar gitti yakın olduğu için göndermişlerdir canım Adıyaman çok mu kötü ya haberlerde gösterildigi gibimi
tarafından
Bizimde eşleri evde olmayanları gönderdiler ilkin zaten şansa deprem olmadan önce gıttım sabahına oldu işte ben köy deyim burda bır sey olmadı sallanıyoruz tabi ama merkez çok kötü esım gelince MARAŞ'a gıdecez ailesinin yanına cadırdalar evlerı yıkılmadı daha giremiyorlar ama kötü olurum canlı görmedim çünkü adıyıyaman golbası pazarcık o yolların hepsinden gıdecez gozlerımı kapatıp gıtsemde yapamam çok kötü durumda insanlar ya
0 oy
(453 puan) tarafından
Daha bir senesi var beş yıllık bir sözleşme imzalıyorlar benimde uzman çavuş 
(242 puan) tarafından
Sehire gore degisiyor canim
(453 puan) tarafından
Ama şuan batı  dedin sen zaten sözleşme bitince otomatikmen haberiniz olur bir ay öncesinden rapor alicak tekrardan eşiniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 640 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 174 göst.