0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Bu balkon takımınin üst tahtalarıni vidayla sabitlemek lazımdı dün üst katta oturan amcadan aldık ne eşim ne ben hiç kullanmadığımiz için bilmiyorduk neyse aldık getirdik fakat üstün becerikli kocam matkabi eline alır almaz elinin 2 yerini yaktı birde bu tahtaları tam sabitleyemedi. Paçalarına kadar marifet akıyor adamın o derece. Dün zar zor bitirdik kurulumu. Şuan balkonda oturmuş bu kadar becerikli birine sahip olmak için nasıl bir sevap işlediğimi sorguluyorum.

Bunda hiç hayır yok kızlar benim öğrenmem lazım. Duvar demesini vida sıkmasıni bilenler nasıl öğrendiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(14,107 puan) tarafından

Çocukluktan merakliydim ben hep babamı izlerdim eşimin elinden de her iş geliyor ama ufak tefek şeyleri kendim yapıyorum hep erzak dolabı almıştık kurulumunu kendim yaptım mesela  :) bisi yok matkabin aslında 

(688 puan) tarafından
Duvar delmesi bence zor olmalı benim eşim çorabıni bile düz giyemez vallaha nasıl yaptı anlamadım aferin len Cafer iyi kavradin bu işi dedim nasıl seviniyor dbdbdbebdb
(14,107 puan) tarafından
Her erkeğin elinden gelmez kuzum biraz heves lazım küçüklükten veya iş gereği gormediyse öyle olması mümkün  :)
Duvar delmek güç istiyor canım hilti biraz ağır bisi  :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ee sen elinden alıp sen yapsaydın o an. Niye yeriyorsun kocanı anlamadım yapamayabilir ne var bunda çok basitse sen alıp sabitleseydin. Ayrıca sadece vida sıkıstıracaksanız onu herkes yapar ama duvara sabitleyeceksen de dübel lazım hilti ya da çekiç lazım 
tarafından
Paçalarına kadar marifet akıyor falan demiş ya ona dedim çok basit de o yapamamıs gibi anlatmıs. Yapamayabilir ne var erkek olduğu için illa ki o işleri iyi yapacak diye kural kaide yok
tarafından
Cnm kadın ironi yapmış hani genel kanı var ya halk arasında tamir tadilat vs işleri erkeklere aittir her erkek bunu bilmek anlamak zorunda yoksa beceriksizdir diye ona istinaden ironi yapmış
(688 puan) tarafından
Bunlara ironi anlatamazsın boşver canım. Her şeye kulp takma peşindeler
tarafından
İroniyle ne alakası var canım yermiş bayağıda
(688 puan) tarafından
Ayyy of tamam sen haklısın
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum evde tamir işlerini bir yere birşeyler asma sabitleme işlemlerini ben yapıyorum eşim dokunmaz pek. Benim çocukluğumdan herhalde kim tamir filan yapsa hemen gider incelerdim. Acayip severim tamir işin filan şimdi sipariş verdim mutfağıma kahve köşesi için duvara raf yapıcam gelmesi için heyecanlanıyorum. 
(688 puan) tarafından
Bende raf alcam duvar delecek kimse yok maalesef
tarafından
Matkap filan varsa YouTubeden bak canım İnternette artık herşey mevcut sonuçta videolu anlatımlrdan öğrenirsin.
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Evimde ne bozulursa bozulsun eşim yapar elinden gelir ustaya para vermeyiz biz
(688 puan) tarafından
Benim eşimde işte çorabıni ters giyiyor
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çocukluğumda meraklıyım desem yalan olur bizim evde 3 adam vardı biri eline alıp iş yapmazdı öyle böyle kendim öğrendim evimi eşimle beraber monte ettik mesela eve eşya geldi dedim yardımcı olurum adam getirme vs adamlar şok olurdu hatta kızıma yatak aldık geçen eşimle kurduk gene severek yaptığım bisi arkadaşımın evine TV için duvar deldim falan hunlar adam isiymis gibi görmüyorum ben elektrik iside yaparım yani sanayide büyüdüm motor işi de yaparım ben biraz acayip yanış olmuşum ben:)
(688 puan) tarafından
Bende çok severim bir şeyleri kurmayı ama matkap hiç çalıştıramadım eve almak istiyorum lazım oluyor vallaha
(688 puan) tarafından
Motor işi mi bence de yanlışlık olmuş olabilir olsun kız marifetli insanları seviyorum fbdbddbvd
(4,060 puan) tarafından
Hayatta en sevdiğim şeyler uğraşmaya bayılıyorum bazı şeyler hatta eşimle ilk tanışmamız sanayide oldu düşün yani iki abim vat biraz ondan sülalem hep erkek okadr erkeğin içinde böyle olmam çok normal diye düşünüyorum ben erkek gibi olunca erkek cocuklarini döverdim hep tam bi erkek fatma idim ama düzeldi bir kadın mazot kokusuna aşık olabilir minyag kokusu ahhh hayranıyım :D
0 oy
(7,046 puan) tarafından
Kullanıyorum canım babam mobilyacı ondan bekarken çok görüyordum evde felan  kocam da mobilyacı ama o evde mecbur olmayınca birşey yapmaz 
(688 puan) tarafından
Darbeli kullanıyor musun duvar delme
(7,046 puan) tarafından
Evet bir kaç kere bekarken kullandım canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cadna (4,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy