Merhabalar. Öncelikle herbalife ile ilgili bazı hususları iyi bilmemiz ve anlamamız lazım. Aksi takdirde ön yargılı davrananları haklı bulmak zorunda kalırsınız
Herbalife ürünleri kilo verme veya kilo alma ürünleri değildir. Bu ürünler sizlerin diyet yaparken vücudun gerekli olan vitamin ve mineralleri almanıza yardımcı olmaktadır. Örneğin herbalife shake içerisinde 22 adet farklı vitamin ve mineral bulunmaktadır. Sizler en basiti su diyeti yaptığınızı varsayarsak gün içinde sadece su içerek ayakta geçirirseniz vücut bir çok besin değerlerinden mahrum kalacak ve bu da sağlığınızı olumsuz etkileyecektir. Kilo vereyim derken sağlığınızdan olacaksınız. Kısaca herbalife sizlere diyet programınızda daha sağlıklı ve dinç kalmanıza fayda sağlamakta yardımcı ürünlerdir.
İkinci bir husus ve en çok konuşulan ise herbalife ürünleri kullandım zayıfladım bıraktım ama tekrar kilo aldım. Evet bu mümkündür. Ama sadece herbalife ürünleri için geçerli bir kural değildir bu. Çünkü, bugün spora gittiğiniz de 3-4 ay sonra kaslarınızın geliştiğini ve daha güçlü olduğunu hissedeceksin. Ama sporu bırakınca ne olacak o kaslar sarkmaya başlayacak.
O zaman spor yapmak kötü diyebilir miyiz? Sizin veya başkalarının ürün kullanımı sonrasında eğer yeme-içmesine, diyetine vb. hususlara dikkat etmemesi sonucu metabolizması da kilo alımına müsait ise ister istemez kilo alacaktır.
Umarım anlatabilmişimdir.